2777
2789
سن مهمه ولی اگه شرایط مالی ، روحی خوبی دارین خانودتا فرزند دوم برای تنها نبودن فرزند اول خوبه

وضع مالیم خوبه ولی تضمینی توش نیست دائمی باشه دخترم ۱۳ سالشه خودم ۴۰ میگه مامان نمیدونم آجی یا داداش میخوام میگه فلانیو رو دیدم پشیمون شدم گربه بخر بجاش بعد خواهر خودم میگه دم پیری بچه میخوای چکار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وضع مالیم خوبه ولی تضمینی توش نیست دائمی باشه دخترم ۱۳ سالشه خودم ۴۰ میگه مامان نمیدونم آجی یا داداش ...

خب اگه اوضاع خوبه بیار من خواهر ندارم خیلی حس بدیه ، بعدا میفهمه واقعا چی از دست داده

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

عزیزم داری هزینه کنی بری تعیین جنسیت صد میلیون میشه دوباره دختر داشتن نعمته

نه عزیزم ندارم

ولی اگه تو طالع وسرنوشتم باشه خود خدا بهم میده نهایت قبلش رژیم واسه دختر دار شدن میگیرم

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
نه عزیزم ندارمولی اگه تو طالع وسرنوشتم باشه خود خدا بهم میده نهایت قبلش رژیم واسه دختر دار شدن میگیر ...

رژیم بگیر تو نت راهنمایی بگیر با دکتر تغذیه برو جلو

زنده یا مردن  بودن پدر و مادر اصلا ربطی به پیری و جوونی نداره شاید با اومدن بچه سرنوشتشون جوری دیگ رقم بخوره زنعموی من تو ۴۵ سالگی حامله شده عروس و داماد داشته هم الان ۲۴ سالشه و ازدواج کرده زنعموی من خداروشکر سالم و سرحال 

ببین اگر شرایط مالی خوبی دارین 

حوصله مادری کردن براش رو داری 

خودتو بعد بچه دوم فراموش نمیکنی(این خیلی مهمه هم برای خودت هم خود بچه) 

طرز فکرتو هی میتونی امروزی تر کنی 

اعصابشو داری

بچه بیار

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
عزیزم واسه سرو‌کله زدن با ی بچه شش ساله دوبدن باهاش تو‌پارک مثل اسب، و هزارتا چیز دیگه پنجاه سالگی ...

من دیدم آدم های ۳۰ ساله که حوصله ی ندارن باید سنجید آدم ها مثل هم نیستند ! واقعا خیلی ها حتی ژنشون خیلی خوبه و سن بیولوژیکی بدنشان چندین سال جوانتره از سن واقعی نمیشه برای همه یک نسخه پیچید این مسئله رو نباید کلی دید و نظر داد بنظرم من که سن در این مسئله فقط به لحاظ توان جسمانی دخیله  که اگه اوکی باشه واقعا مشکلی نیست چون خیلی ها با سن بالا انقد باحوصله هستن و با تجربه که آدم لذت می‌بره اینها اهل زندگی هستن حوصله ی زندگی رو دادن اهل رشد دادن و پرورش هستن طرف هم هست ۳۰ سالشه اعصاب و روان نداره خودش کلی مشکل و تروما داره ....

ببین اگر شرایط مالی خوبی دارین حوصله مادری کردن براش رو داری خودتو بعد بچه دوم فراموش نمیکنی(این خیل ...

والله الانم با خودم خوب نمیتونم برسم دخترم میگه مامان چرا به روز نیستی چرا همش موهات یه رنگه چرا ژیگول نیستی حال و حوصله ی چند سال پیش رو ندارم میرم بیرون خیلی خیلی ساده میرم و میام

فارغ التحصیلی و عروسیش را نمیتونی ببینی عمرت کفاف نمیده

شما خدایی؟!!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
میگه گربه میخوام میگه بچه ی خاله هستش بخوام باهاش بازی کنم

مثلا میتونی یه حیون خونگی بگیری مثل فنچ یا جوجه و...

و الانم که چند ماه دیگه تابستونه بزار کلاس بره والیبال بسکتبال یه عالمه دوست جدید پیدا میکنه

شما خودتون هم میتونید برید باشگاه یا یوگا 

من خودم میرم خیلی خوبه شهریه اش هم مناسبه

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐