2777
2789
من دیدم آدم های ۳۰ ساله که حوصله ی ندارن باید سنجید آدم ها مثل هم نیستند ! واقعا خیلی ها حتی ژنشون خ ...

من تا شوهرم بهم میگه تو به طلاق مجدد فکر میکنم اعصابم در این حد هستش ولی زود فراموش میکنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همینایی که میان مینویسن تو چهل سالگی بچه دار نشو دقیقا همون کاربرایی هستن که با ازدواج زیر سی سال مخالفن و کلا هی میگن صبر کن مستقل شو صبر کن فلان شه ....

میشه بگید با خودتون چند چندین واقعا ؟!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یکی هم باید خودت رو خیلی بروز نگه داری 

چون الان دختر منم ۱۵ سالشه تو مدرسه ها چه اتفاقایی میوفته که نگم برات

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
مثلا میتونی یه حیون خونگی بگیری مثل فنچ یا جوجه و...و الانم که چند ماه دیگه تابستونه بزار کلاس بره و ...

دخترم از بچگی دنبال کارهای هنری بوده دورش به شدت شلوغه یه دوست داره از یکسالگی با هم بزرگ شدن میجنگن با هم ولی همو دوست دارند همه جا با هم بودن و بزرگ شدن لباس های مشابه کارهای مشابه خریدهای مشابه با مادر دوستش هم خودم ۳۰ ساله دوستم 

دخترم تو رفاه کامل هستش پدرش شرکت داره همه چیز معنوی و مادی براش فراهم بوده سختی زندگیش ۲ سال جدایی و طلاق من از باباش بود که اونم گذشت رفت الان حالش خوبه مادربزرگش اکثرا کنارش هستش میخوابه پیش دخترم کلا شرایط فرزندم خوبه

من تا شوهرم بهم میگه تو به طلاق مجدد فکر میکنم اعصابم در این حد هستش ولی زود فراموش میکنم

چون برای خودتون وقت نمیذارید باید خودمون هم رشد بدیم و قوی کنیم در خیلی مسايل

در کل اینکه بعدم هر کدوم از ما یک رسالتی داریم شاید رسالت شما مادراین دوتا بچه بودن هست پس اگه فکر میکنید باید بیارید بیارید

سعی کردم خودم بشم خواهرش تنها کاری که از دستم بر میاد

بله درسته عزیزم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

خودمم با شما هم عقیده ام مادر شوهرم ۵۷ سالشه با ما پیاده روی نمیاد میگه حوصله ندارم مدام میگه من بمونم خونه مادر خودم ۶۰ سالشه حوصله ی نوه ها رو هم نداره نوه ها میرن یه نفس تازه میکشه

دخترم از بچگی دنبال کارهای هنری بوده دورش به شدت شلوغه یه دوست داره از یکسالگی با هم بزرگ شدن میجنگن ...

الهی خداروشکر