2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102424 بازدید | 577 پست
با کسی نیستیا خانوادش پرش کرده باشنیکی از این دو حالتهدر هر صورت مدتی ولش کن انگار نیست تا بخودش بیا ...

آره ازفردا همین کارو میکنم 

خانوادش که کارشونه همیشه پرش میکنن ولی یساله خیلی بد شده باهام

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس شما حتی برای ترسوندنم شده برو خونه ی پدر مادرت و نهایتا بچتو با شرط و شروط ببین خیلی بهتره ک هم خ ...

همین فکرو میکنم ولی میترسم اخه تاحالا یشب هم ازبچم جدا نبودم😭😭😭

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بچه تا هفت سالگی باتو منم ی هفته قبل عید کتکم زد گفت بچه و هم نبر ولی من رفتم ...

راس میگی والا کاش منم خانواده درست حسابی داشتم یلحظه هم نمیموندم

بچه رو نمیتونه تنها بزرگ کنه بگو بچه رو میزارم میرم

تا ۷ سالگی حضانت با مادره

متوجه وابستگی شما شده از اون راه فشار میاره

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

طبق قانون باید با شما باشه از چی نیترسی گلم برو حقت رو بگیر قانون پشتت هست مهریه هم اجرا بزار ی کم ا ...

حرفتون کاملا درسته ولی خانواده درست حسابی ندارم خودمم درآمد ندارم 

وای داغ دلم تازه شد دستشون بشکنه الهی امشب با شوهرم بازار بودیم یه جوونه زنشو گرفت به باد کتک جلو همه اولین بار بود دلم میخواست شوهرم بره کتک کاری کنه  خودم‌حالم بد بود اینم دیدم بدترشدم زدم زیر گریه خاک توسرشون 

من جات بودم بچه را میدادم بغلش میرفتم ک ب غلط کردن بیفته . 

بیا از این آتویی ک دادی دستش بر علیه خودش استفاده کن منظورم بچه است

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

خب باید یه دعوای حسابی راه بندازی و بکشونیش دادگاه ، و مهریتو اجرا بزاری تا یه ذره آدم بشه ، و اگه دلش به یه زنه دیگه خوشه و داره خیانت می‌کنه دادگاه رفتن هم فایده نداره 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
روانی شده که، مطمعا باش یکی پشت پره هست یا زن دیگه یا کسی پرش میکنه میوفته به جون تو برو تو کارش ببی ...

آره راس میگی خوابش سنگین بشع گوشیشو چک میکنم