2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102424 بازدید | 577 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره بخدا بچم خیلی ترسید موهامو دم اسبی بستم چندبارگرفت چرخوند کل سرم داره میسوزه

نمیدونم چی کار کردی مگه که همچین وحشی شد ؟!

با زبونت آتیشش نزدی احیانا؟

ولی بدون هر چه کنی اون دنیا چندیدن برابر موهاشو میکشن وای به حالش که خداوبد انتقام میگیره 

سکوت خیلی  تو دعوا خیلی مؤثره عزیزم هر  وقت دعوا و بحث شد برو تو اتاق در گوشاتم بگیر اعوذبالله من الشیطان رجیم بگو و تا میتونی صلوات بفرست تا صداشو نشنوی تا اروم بشین 

.خدا زندگی و رابطه تو و شوهرت رو بهترین کنه 

تامیام حرف بزنم میکشه سمت دعوا بخدا

مادر داره؟کار مادر و خواهرشه یا برادرش،میگن بهش رو نده بزنش اذیتش کن کاری از دستش برنمیاد در حالی که بچت تا هفت سالگی هر جا باشی پیش توعه یه بار ازش شکایت کن وقتی می زنتت برو طول درمان بگیر حالشم جا بیار 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
خودش منو میزنه سرم دادمیزنه بچه میترسع بهم میگه میبینی چیکار کردی....؟مگه نمیگم خفه شوو

چرا باهاش حرف میزنی انگار اصلا نیس دنبال کار خودت باش بزار به هر کی دوس داره خدمت کنه در ثانی بچه ی دوم نیار کمی که بچت بزرگ شد و تونست تشخیص بده با کی هست بچه وخودت از زندگیش بکش بیرون این جور آدما با عذاب میمیرن یا بیماری بدی میگیرن خدای اون بالایی رو دست کم نگیر وبا این مرد حداقل زیاد سرصحبت رو باز نکن به خودت بگو این منو دوس نداره منم این رو

درماه پنج روز خونس الان بخاطر عید بیشتر مونده ولی هرباراومده چند بار کتکم زده دلبلشو نمیدونم فقط بر ...

چرا ۱ساله تحمل میکنی

میدونی آینده بجه ات تباه میشه میدونی روح و روانش سالم نمیمونه. به خانوادش بگو. قهر کن یه مدت خونه نباش

چرا باهاش حرف میزنی انگار اصلا نیس دنبال کار خودت باش بزار به هر کی دوس داره خدمت کنه در ثانی بچه ی ...

والا اینکه میگی این جور مردا زود میمیرن یا بیماری سخت میگیرن اشتباهه محضه  همسایه ما تو سن ۱۷ سالگی عروسش شد شوهرش دست بزن داره بدترین اخلاق  رو داره تا الان فک کنم ۶۰ یا ۷۰ سالشه بازم رفتارش ادامه میده نه تنها مریضی سخت نگرفته بلکه ی سردرد ساده هم نگرفته تا الان زنه رنگ پول رو ندیده  از بس شوهرش خسیسه لباس های کهنه همسایه ها رو میپوشه 

بنظرم شما اول مشاوره برید اگه دیدین درست بشو نیست و قبلش تمام راهها رو رفتین و نتیجه نگرفتین حتما جدا بشین چون عمر و جوونی شما مهمتر از همه چیزه 

خدای نکرده موقع کتک خوردن جایی از بدنتون صدمه ببینه دیگه هیچ پس از من به شما نصیحت این مرد زندگی نیست و آینده خودتون رو تباه نکنید 

یادتون نره همه چیز رو میشه درست کرد یا خرید ولی عمر و جوونی رو نه نمیشه

دیگه انتخاب با خودتون

یه چیز دیگه طلاق همیشه شکست حساب نمیشه یه موقعهایی پیروزی حساب میشه اینو یادتون نره