2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از پریود

36 بازدید | 3 پست

من ۹ ماهه اقدام هستم و دکتر میگه هیچ مشکلی ندارم سیکل قاعدگی منظم هست و بین ۲۵ تا ۲۸ روز هست و پریود هام ۵ روزه هست ۳ روز خونریزی شدید و ۲ روز لکه بینی و تمام 

این ماه خیلی تهوع و درد سینه و سردرد و سرگیجه داشتم یک روز قبل پریود رفتم آزمایش دادم منفی بود اما بی بی چکم هاله واضح انداخته بود و گفتم حتما خطا زده 

پریود شدم خونریزیم به نسبت ماه های پیش خیلی کمتر بود کلا ۲ تا نوار بهداشتی پر نشد و رنگ خون شدیدا سیاه بود

اما لخته نداشت 

الان ۹ روزه لکه بینی قهوه ای دارم زیاد نیست دو بار در روز میاد فقط قطع نمیشه چیکار کنم 😭 علتش چیه ؟ 

یه بی بی چک دیگه برای احتیاط بزن هر چند فکر نمیکنم باردار باشی گاهی وقتا آدم اینطوری بهم می‌ریزه مثلاً ممکنه کیست یا اختلال هورمونی داشته باشه یا اصلا هیچی نباشه مثلاً به خاطر روزه و کم آبی بدن و... کلی عامل دیگه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یه بی بی چک دیگه برای احتیاط بزن هر چند فکر نمیکنم باردار باشی گاهی وقتا آدم اینطوری بهم می‌ریزه مثل ...

روزه نمیگیرم 

خیلی کمر درد و سردرد دارم و همش کسل هستم خوابم میاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزه نمیگیرم خیلی کمر درد و سردرد دارم و همش کسل هستم خوابم میاد

دکتر هم بری خوبه امروز شاید دکتری باشه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!