2777
2789
عنوان

شده توی اوجِ درست شدنه زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین شهریور همین اتفاق افتاد برام یهو انگار از بالای یه برج پرت شدم زمین هنوز تو بهتم همه وجودم و روحم درد میکنه احساس میکردم خدا داره باهام شوخی میکنه بعد مدتها و سالها صبوری من داشت همه چی پیش میرفت ۶ ماهه انگار تو کمام فقط نفس میکشم میفهمم چی میگی حال بدتو میفهمم فقط مرگ ارومم میکنه دیگه از غصه های چندساله 🫂

تقریبا همه ما مردم ایران چنین تجربه ای نه یک بار بلکه چند بار توی زندگیمون داشتیم.خود من بعد از شش س ...

جدا شدی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
همین شهریور همین اتفاق افتاد برام یهو انگار از بالای یه برج پرت شدم زمین هنوز تو بهتم همه وجودم و رو ...

بمیرم😔😔😔انگار عروسی ای که تبدیل عزا شده حالم...

کاش خدا مارو مسیرهم قرار نمیداد...برام خیلی سخته...

نه دل ازدواج دارم دیگه...نه دل زندگی

وایبعد چه کردید؟

هیچی به خاطر دخترم مجبور شدم بمونم.و اینکه من که دیگه باخته بودم چون ازدواجمون عاشقانه بود و من دیگه باز نمی خواستم گول یه عشق دیگه رو بخورم گفتم می مونم توی زندگیی که خودم زیر بناشو گذاشتم و ساختم بدم یه دختر بی پدر و مادر پاپتی بی سرو پا کیفشو ببره و من برم.موندم تا دو تاشون بسوزن.حالا اگر با هم باشن هم به درک چون عشق شوهرم و خودش واسه من مرده ان.اون الکی دلش به من خوشه.حالا اون ترس از دست دادن منو داره

اره خب من میگم اگه خدا بخواد کار نشد نداره جوری همه چی رو جفت جور میکنه که خودتم باورت نمیشه

بنظرت ماهم قراره بخندیم توزندگی؟ یک ساله روی تخت موندم و گریه کردم...دردمو به کی بگم خدا

نه.همیشه جدایی بعد از خیانت بهترین راه نیست.یعنی جدایی مناسب همه نیست.دخترم واسم مهم بود گرچه انقدر ...

درسته

امیدوارم اتفاقی بیفته بتونی فراموش‌ کنی و ببخشیش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
بمیرم😔😔😔انگار عروسی ای که تبدیل عزا شده حالم...کاش خدا مارو مسیرهم قرار نمیداد...برام خیلی سخته.. ...

منم همینم تو این مدت اندازه شیش سال پیر شدم از غصه من مامان و بابامم داغون شدن کاشکی خدا زندگی مو تموم کنه من که دیگه زندگی نمیکنم زندگی ندارم فقط شب و صبح میکنم صبح و شب همه زندگیم کاره فقط دلم میخواد نباشم اول برا خودم بعد بقیه