2777
2789

به شدت دچار بیماری وسواسی شدم توتمیزی خونه دیگه واقعا زجر میکشم وقتای که خونه حتی بهم ریخته هم نیست تو فکر خودم حس میکنم بهم ریخته س مث دیونه ها به زمین و زمان گیر میدم خونه رو که رو تمیزی دوباره تمیز میکنم انگاری ده جلسه تراپی رفتم اروم‌ارومممم😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخدا ۲۶سالمه از درد سیاتیک امون ندارم ….وسواسیم حد و حساب نداره

من وسواس هم ندارم ولی چون کارهای خونه مادرم رو هم انجام می دم الان مچ درد و گردن درد و کمر درد گرفتم 

این مواقع به سلامتی خودت رحم کن و برو پیش پزشک تا دارو وسواس برات بنویسه 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ایکاش بکی باشه کنارت تا اونجوری خل شدی سریع بازوووورم شده دستتو بگیره ببره بیرون . فقط بذاره یدونشو ...

انوقت سریع به طرف می گه  بلند شو با هم تمیز کنیم 

با آدم وسواسی زندگی نکردی

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ایکاش بکی باشه کنارت تا اونجوری خل شدی سریع بازوووورم شده دستتو بگیره ببره بیرون . فقط بذاره یدونشو ...

ب شدت خودم بدم میاد از این حالم دیونه شدم بخدا اگه تمیز نکنم خونه رو با وجود این که اصلا کثیف نیست مث دیونه ها یا جنگ و دعوا را میندازم یا گریه میکنم ….مثلا مهمون میاد خونه بهم میریزه من سردرد میگیرم انقد تو خودم میریزم ک چیزی بروز ندم 

انوقت سریع به طرف می گه بلند شو با هم تمیز کنیم با آدم وسواسی زندگی نکردی

نه نه متوجه منظورم نشدی دستشو بگیره بازززووور ببره.‌شده با دعوا.‌چون وسواسیا اکثرا زور نباشه هرروز بدتر از قبل میشن.‌

parasoo1989@
انوقت سریع به طرف می گه بلند شو با هم تمیز کنیم با آدم وسواسی زندگی نکردی

خانواده مادری من کلا وسواسن. یکی از خاله هام دلیل اصلی مرگش همین بود. 

مامان خودم وسواس داشت رو خونه و یسری چیزا بابام چندبار از عمد ریخت بهم بعد گف حالا جرات داری پاشو جمع کن.‌ 

parasoo1989@
خانواده مادری من کلا وسواسن. یکی از خاله هام دلیل اصلی مرگش همین بود. مامان خودم وسواس داشت رو خونه ...

مرگ چرا یاخدا ….ماهم ارثی داریم ولی وسواسی اونا واشه چی ای دیگه س من خاک برسر این مدلیشو دارم