2777
2789
عنوان

شده توی اوجِ درست شدنه زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 72 پست
درستهامیدوارم اتفاقی بیفته بتونی فراموش‌ کنی و ببخشیش

ممنون عزیز دلم مهربون❤️خیانت رو نه میشه بخشید نه میشه فراموش کرد.نمی دونم در اینده چی پیش میاد.اما شاید یه زمانی جدا بشم.فعلا وقتش نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت ماهم قراره بخندیم توزندگی؟ یک ساله روی تخت موندم و گریه کردم...دردمو به کی بگم خدا

اره قطعا خداوند خوشحالمون میکنه من برای شما دعا میکنم شما هم به نیت دل من دعا کن  ممنونم 

اره داشتم با خوانواده راحت زندگی میکردیم خونه فامیل خورد خوراک همچی عالییییییی بود یه مرطبه از یه خونه 100 اومدیم یه خونه به زور 10 متری فاميل های بد خوانواده پاشیده همش تو یه روز 

اره قطعا خداوند خوشحالمون میکنه من برای شما دعا میکنم شما هم به نیت دل من دعا کن ممنونم

حتما دعات میکنم دوست عزیزم..امیدوارم تاپیک بزنی و بگی همه چیز درست شده...

دلم شکسته توام برام دعاکن🌱💔

بنظرت ماهم قراره بخندیم توزندگی؟ یک ساله روی تخت موندم و گریه کردم...دردمو به کی بگم خدا

وای بخدا کارت اشتباهه.یه زمانی کسی جلوی راهت قرار میگیره که میگی خدایا شکرت که نامزدی قبلیم به هم خورد.به خدا هیچ کار خدا بی حکمت نیست.از کجا معلوم باش خوشبخت میشدی؟؟ یعنی واقعا دلت می خواست به هر قیمتی زنش بشی؟؟ حتی دور از جونت به قیمت بدبختی و رنج و عذابت؟؟

حتما دعات میکنم دوست عزیزم..امیدوارم تاپیک بزنی و بگی همه چیز درست شده...دلم شکسته توام برام دعاکن🌱 ...

حتما گلم ایشالا به حرمت این شب عزیز به مراد دلت برسی از عالم عیب همه چی درست بشه برات

کاش میتونستم بفهمم اون چیزی ک صلاحم نبوده چیه...بخدا ندونستنش داره منو میکشه...همش حسرت دارم.همش میگ ...

اسی درکت میکنم

نمیدونم چند وقت باهاش بودی 

منم شرایطم مثل توعه ...ببین از یه جا ب بعد میفهمی ک باید بپذیری و راضی باشی ب خواست خدا

یک ساله از بهم خوردن نامزدیت میگذره؟

اسی درکت میکنمنمیدونم چند وقت باهاش بودی منم شرایطم مثل توعه ...ببین از یه جا ب بعد میفهمی ک باید بپ ...

اره یک سال شده و پسره هم کامل نرفته...بهم محل نمیده..اما ولمم نکرده..میگه شدشد نشدم نشد...اوف قصه ی من درازه...بی مسئولیتع...مامانیه...اما من خر دوسش دارم

چرا نخواستن ؟

گفتن مهریه زیاده (۱۱۴)گفته بودیم...گفتن بابات دخالت گره...بابات خیلی حساسه روی تو...گندمیزنه توزندگیمون..بابات بداخلاقه همه ازش ناراضین...بهونه..چی بگم همش بهونه...

گفتن مهریه زیاده (۱۱۴)گفته بودیم...گفتن بابات دخالت گره...بابات خیلی حساسه روی تو...گندمیزنه توزندگی ...

پس همون یهتر شر کم شد زندگیت یا این ادم جهنم بود قدر پدرت بدون