2777
2789
عنوان

شده توی اوجِ درست شدنه زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 72 پست
اسی برو خدا رو شکر کن الان تکلیف روشن شد رابطه ۷ ساله از این سختر رو پدرت هم حرف مزن بهش اعتماد کن ب ...

باید به قول تودیگه بااین قضیه کناربیام

یک سال جنگیدم بخاطرش و اون فقط تماشاکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مطمین باش بعد یه مدت که اگه ازدواحت با عقل وشناخت کافی باشه مطین باش همیشه حسرت تورو خواهد داشت پس س ...

همینجوز که میگی بشه

شاغلم الانم...

اون میدونست من چقد براش زیادی ام و باز قدر ندونست

😅😅چندسالته رها؟

خوبه لبخند به لبت اومد 

اسی پشت این حرفم برامن یه لبخند تلخ اما خوشحال شدم اگه  این حرفم لبخند به لبت اورد ۲۴ سالگیم به بعد وقتی ازدواج کردم درگیری دردی شدم که فقط اونایی درکت میکننه که درگیرشن الان تموم التماسم فقط از خدا این خدا شفای بیماری لاعلاج رو بده دختر ۵ سالم بی مادر نشه میدونی دختر از مادر یتیم میشه مادر همیشه اگه پدر هم نباشه سر بچش اما مادر چی اسی 

تو خونه پدرو همیشه شاد خوشحال بودم اما بعد ازدواج شوهرم خوبه اما سلامتیم عمرم دست خداست 

خوبه لبخند به لبت اومد اسی پشت این حرفم برامن یه لبخند تلخ اما خوشحال شدم اگه این حرفم لبخند به لبت ...

عزیزدلممممم فکر کردم ازسرخنده و شوخیای همیشگی ک میگن خونه بابا خوبه نه خونه شوهر،گفتی و خندم گرفت...

بمیرم برای دردات

ان شااالله خدا سلامتیت رو بهت بده برات دعا میکنم از ته دلم که حالت خوبه خوب بشه تا همیشه بالای سر دختر گلت بمونی و موفقیات و عروس شدنشو ببینی و کِیف کنی💖🦋🫂

دور ازجونتوام باهاش تورابطه بودی؟ میشه بگی چزابهم خورد؟ اون ازرواج کرد؟

اره تو رابطه بودیم به روز خودش اومد حرف زد  گفت جدی کنیم برا زندگی مشترک بعد دو هفته از تصمیمش منصرف شد 

کاش میتونستم بفهمم اون چیزی ک صلاحم نبوده چیه...بخدا ندونستنش داره منو میکشه...همش حسرت دارم.همش میگ ...

یه وقتایی زود می فهمی یه وقتایی با گذشت زمان می فهمی یه وقتایی هم هرگز نمی فهمی چی بوده

خیلی شرایط سختی ولی به حکمت خدا اعتماد کن

متوجه نشدمینی ازلحاظ مالی ضرر کردید ک اینطور شد؟

نه 

نه یه آدمی همیشه میومد حرف درست حیزد و میرفت نه فقد به من به کل اعضای خانواده بعد بهش گفتیم نیا این حرفارو بزن اومد یمی خوابند زیر گوش شوهر گفت که زیاد زرت پرت نکن بعد دخترمو بغل کرد گفت عمو جون بابات کثخلی چیزیه شوهرمم دست دخترمو گرفت رفتن بعد شوهرم میگفت چرا زد تو گوشم چیزی نگفتی منم از خونه رفتم بیرون رفتم روستامون بعد مامان بابام هم تو شهرن نمیدونن قضیه چیه بهشون نگفتم گفتم شاید یه بحثی ساده باشه ولی چون اون که زد تو گوش شوهرم از فامیلای ماست میگه تا نیومده زنگ بزنه معذرت خواهی کنه نمیام اون دیونه هم میگه شوهرت مقصره که میگه بهم  در باره چی حرف بزنم یا نزنم الان منم دارم از رپستا کم کم فکر میکنم به مامان بابام بگم برم تهران پیششون