2777
2789
عنوان

شده توی اوجِ درست شدنه زندگیتون

560 بازدید | 72 پست

تاحالا شده وقتی همه چیییز داشته خوب پیش میرفته و یه قدم فقط یه قدم مونده بودید که به اون چیز برسید یهو بوووووم همه چیز محو و نابود بشه؟؟میشه مثال بزنید که بعدا در ازاش خدا چی داد بهتون؟بهترشد که نشد یا چی؟

چرا خدا باهامون اینکارو میکنه؟

خواستگاریم پس از یه رابطه ی موفق،دقیقا شب خواستگاری از عرش به فرش رسید...چجوری خدا اجازه میده اینجورشه

خدا مگه خوشحالیه مارو نمیخواد😔😔یک ساله کارم شده گریه و ناله😔😔کاش من بمیرم

تازه میخواست حالم خوب شه که نابود شدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم مثال بزنم ولی تجربه کردم عرش‌ب بفرش رو ، به نظر خودم از غرور و تکبرم بود اون لحظه یه لحظه خدارویادم رفت مغرور شدم به خودم با کله زمین خوردم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

اره شده همه چی داش خوب پیش میرف دقیقا روزیکه دکتر باید وقت عمل میداد همسرم ازدنیارف تو امیدوارترین حالت ممکن!هیچی هم بهم نداد هیچی!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

منم دقیقا مثل تو شدم شبی که قرار بله برون گذاشتن تو خونمون فرداش بهم خورد خیلی نابود شدم ولی خدا جبر ...

الهی بمیرم برای دلت که شکسته😔😔

چرا اینجور میشه..برای شماهم مثل من باورنکردنیه و فکر میکنید کابوسه؟وای وای

اون اقا ازدواج کرد؟

واسه من همچین اتفاقی افتاد. یهو بدون هیچ دلیلی رفت. بعدش زندگیم هزاربرابر بهتر شد. هزار برابرررررر. خودمو پیدا کردم

نباید کسی رو بیشترازخودت دوست داشته باشی. وگرنه همون میشه افت جونت

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نمیدونم آدم بعضی وقتها میگه شاید حکمتی توش بوده شاید اینجوری بهتر بوده

ولی خب باز نمیتونه خودش قانع کنه 

برا هممون از اینا پیش اومده ولی چاره ای نیس باید از اینم عبور کرد و رفت

شاید این جمله کلیشه ای باشه ولی واقعیت هساین وسط یه چیزی به صلاحت نبوده که نشده اگر شده بود الان پشی ...

واقعا

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

تقریبا همه ما مردم ایران چنین تجربه ای نه یک بار بلکه چند بار توی زندگیمون داشتیم.خود من بعد از شش سال که از ازدواجم میگذشتدیدم وقتشه بچه دار بشیم همه چی اوکی بود و همسرم توی نامزدی بدیهایی کرد اما بعدش که عروسی کردیم خیلی خوب بود،گفتم با امدن بچه خوشبختیمون تکمیل میشه.اما دخترم هنوز یکسالش نشده بود مچ شوهر هرزمو با منشی هرزه تر از خودش گرفتم.دنیام سیاه شد و همه چی پوچ

اره سال ۹۶ بعد از چندین سال همه چیزمون اوکی شده بود همه چی... و دیگ داشتیم دنبال خونه میگشتیم که بخریم همین افتاد تو زبونا و دقیقا یادمه شده بودیم ورد زبون فامیل از زرنگی شوهرم ک دو شغل موفق داشت و هم فکری هایی ک خودم باهاش میکردم داشتیم واقعا به موقعیت های خوب می‌رسیدیم تا یهو همه چی خراب شد دقیقا ازهمون تایم که فهمیدن داریم خونه میخریم🙁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
الهی بمیرم برای دلت که شکسته😔😔چرا اینجور میشه..برای شماهم مثل من باورنکردنیه و فکر میکنید کابوسه؟و ...

تا مدتها پیگیرش بودم همیشه تو واتساپ آنلاین میشد من میمردم زنده میشدم مخصوصا وقتی آنلایناش طولانی بود و من مثل مرده متحرک بودم انقد غصه خوردم و شکسته شدم بعد دو سال دیگه پیگیریش نکردم تا چند وقت پیش دیدم نه هنوز مجرده گویا وسواس فکری داره 

شاید این جمله کلیشه ای باشه ولی واقعیت هساین وسط یه چیزی به صلاحت نبوده که نشده اگر شده بود الان پشی ...

کاش میتونستم بفهمم اون چیزی ک صلاحم نبوده چیه...بخدا ندونستنش داره منو میکشه...همش حسرت دارم.همش میگم اگه اینجورنمیشد الان نامزدبودیم..الان عید باهم بودیم...ب خدا قلبم از جاش کنده میشه توی اوج خراب شد همه چیم