2777
2789
عنوان

تریاک خیلی خطرناکه❓️

437 بازدید | 41 پست

ببخشید تریاک خیلی خطرناکه اکه یه نفر اعتیاد داشته باشه و بکشه؟یعنی مشکل جدی ایجاد می‌کنه یا خدای نکرده از عمر کم میکنه؟خیلی حالم بده😭😭

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای تریاک بکشی یا میکشیدی؟😐😂

حالا جدا از شوخی اعتیاده دیگه خیلیم بده 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

ببین نمیشه با قاطعیت گفت ...

اعتیاد به خودی خود خیلی ضرر داره چه جسمی و چه روانی کلی آسیب میزنه.

اما خیلی ها بودن که به تریاک اعتیاد داشتند و ۱۰۰ سال هم زندگی کردن

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

نه اتفاقا تنظیم کننده قند و فشار و ال و بل هم هست.  میکشن تا ۵،۶ ساعت نگهشون میداره.  ولی مثلا شیشه و هرویین و الباقی کوفت ها، نابود کننده سلول های مغزه، و نیم ساعت یکبار باید کوفت کنن بزنن.  باز تریاک از اونا بهتره

یه سوال مگه نی نی سایتی ها ساقی هستن😐💔

یه سوال یعنی واقعا عقلتون در همین حد کار میکنه؟

واسه یکی از اطرافیانم میپرسم حالم بده درک کنید

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مضررات زیاد داره ولی بعضی وقتا برا چیزا دیگم استفاده میشه 😂😂درکل اعتیاد حالا ب هرچیزی اشتباه محضه حتی اعتیاد به غیر از مواد مخدر و این چیزا.. 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

جایگاه اجتماعی به ادم معتاد چطوره بنظر خودت؟جدای از اینکه این افراد کیس سرطان ریه هستن

من واسه سلامتی میپرسم نه جایگاه اجتماعی 

نه اتفاقا تنظیم کننده قند و فشار و ال و بل هم هست. میکشن تا ۵،۶ ساعت نگهشون میداره. ولی مثلا شیشه ...

شما کسی اطرافتون مصرف میکرده؟میتونن ترک کنن؟