2777
2789
عنوان

تریاک خیلی خطرناکه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 41 پست
یه سوال یعنی واقعا عقلتون در همین حد کار میکنه؟واسه یکی از اطرافیانم میپرسم حالم بده درک کنید

یه سوال ایا اینجا جای مناسب هست اینجا کی تریاک میکشه بسم الله :/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میخوای تریاک بکشی یا میکشیدی؟😐😂حالا جدا از شوخی اعتیاده دیگه خیلیم بده

وآسه یکی از اطرافیان میپرسم😑

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

وابستگی به هر چیزی خطرناکه 

از نظر روحی و جسمی برای هم خودشون هم اطرافیان

بله دیگه حالا طول عمر و نمیدونم اما اعتیاد خطرناکه 

ایشالا که ایشونم هر که هستن گرفتارن 

نجات پیدا کنن 

من نمیدونم چه مدل مصرف میکنن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
یه سوال ایا اینجا جای مناسب هست اینجا کی تریاک میکشه بسم الله :/

ممکنه کسی اطلاع داشته باشه!!

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

شما کسی اطرافتون مصرف میکرده؟میتونن ترک کنن؟

آره چرا نتونن.  همسرم از انواعششش خوب و‌بد مصرف کرده و الان ۷ساله پاک پاک.  حتی کدیین هم نمیخوره.  البته باید طرفت خودش بخواد والا و خسته شده باشه.  بازور و گریه و قهر اینا ترک بکن نیستن‌. باید بخوان خودشونن.  یه ماهی درد بدن و بی خوابی داره، اگه تحمل کنه طرفت.  

بعد هم اغلب میگن تریاک میزنیم، ولی دروغ میگن.  مواد صنعتی هم هست در کنارش که مصرفش راحته‌. تریاک مکان میخواد.  اتاق و اجاق و ... و بوی بد داره.

جز نرمال ترین مخدر هست اما در کل خوب نیست

برو منقل و بیار مشتی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
نسبت به بقیه مواد مخدر بهتره وخاصیت دارویی هم داره

وقتی میخوای مواد کشیدنتو توجیه کنی:

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
درست میگه نصف داروهارو با همی تریاک میسازن😂

باشه ولی خوب نیست تریاکی بشی چون خواص دارویی داره😂😂

بیشتر ببینید