2777
2789

مفته مفت 

😐😐😐

اینجا جمعه بازار هم حتی زیر ۱۵۰م نیست 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
سیاسی من فقط کرم پودر دیور میگیرم اونم سفارشی برام می‌زنن 100 هزار دلار 100 میلیون که چیزی نیست

او مای گاد واس من سفارش بده سیسی شبا بده بزنم کارت

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بی کلاسید که کرم ۱۰۰ میلیونی میزنید

ما خانوادتن زیر ۵۰۰ میلیون لوازم ارایش نمیخریم چون بدرد نمیخوره😏😂😂😂😂

توصیفشون میکنی میگن توهین نکن!😂اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن...

چه بی کلاسید که کرم ۱۰۰ میلیونی میزنیدما خانوادتن زیر ۵۰۰ میلیون لوازم ارایش نمیخریم چون بدرد نمیخور ...

اخه خودت ک میدونی شرایط اقتصادی‌ رو

من یه همکار دارم مثلا میگه کتونی خریدم سی میلیون از فلان کشور واسم آوردن یا دخترم لگ از یه جا سفارش داد نه میلیون  طلای تنیس و فلای بهمان خریدم هفتصد میلیون اونم نه یه بار نه دو بار هزاران بار حالا ما کارمندیم منطقه متوسطم میشینیم ایشونم درآمد دیگه ای نداره آخه یگو مجبوری دروغ بگی اینایی که میگز تو یه روز خریدی درآمد چندماه ماست 

من یه همکار دارم مثلا میگه کتونی خریدم سی میلیون از فلان کشور واسم آوردن یا دخترم لگ از یه جا سفارش ...

من بودم میگفتم جمع کن خودتو بدبخت  ته تهش بری از جمعه بازار وسایلتو‌ تهیه کنی