2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لازم نیست جت شخصیتو‌ بفرستی با پهپاد شخصیم میفرستم برات

اوکی سیسی فقط من تو جزیره قناری زندگی میکنم پهبادت اونقدر برد داره که تا اونجا بیاد

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

صد میلیون که پولی نیست ما در روز به گدا میدیم

خونتون کجاست یه سر بیام گدایی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من بودم میگفتم جمع کن خودتو بدبخت ته تهش بری از جمعه بازار وسایلتو‌ تهیه کنی

نه بابا سنس بالاتر از ماست کسی چیزی نمی گه اما همه میدونن دروغ میگه حالا خوش لباسه انصافن اما در حد معمول ادعای تمیزی دارن و همه از نظرش کثیفن اما فکر نکرده ما لچه کوچیک داریم  ایشون خودش و دخترش که اونم شاغله شبا شام نمبخورن ناهارم محل کار میدن به هیچ عنوان با هیچ احدی رفت و آمد ندارن بعد می گن خونه دسته گل دیگه عادت کردیم به دروغاش 

بین خواستگار پزشک و شرکت نفت کدوم خوبه

همسر من شرکت نفته

راضی ام

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بیشتر ببینید
اوکی سیسی فقط من تو جزیره قناری زندگی میکنم پهبادت اونقدر برد داره که تا اونجا بیاد

گلم پهپاد بنده ساخت اَمریکَنیو هست تا اون سر دنیا هم میره از طلای ناب ۲۴ عیار ساخته شده و نقره و برنز ۶۰۶۰۰۰۰۶۰ وزنشه ایلان ماسک میخواست ازم بخرتش‌ ندادم

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
گلم پهپاد بنده ساخت اَمریکَنیو هست تا اون سر دنیا هم میره از طلای ناب ۲۴ عیار ساخته شده و نقره و برن ...

اوووو سیسی چه خفن ایلان خر کیه اوکی سیسی پس منتظرم

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

خیلی هم عالی عزیزم پایدار باشین انشاالله عموی خودمم شرکت نفت هستن

مرسی گل

امیدوارم هرچی خیره برای شما هم رقم بخوره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بیشتر ببینید