2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییییی من فک کردم تازگیا دیدین

نه من هر فیلم ترسناکی بیاد میبینم مگر در مقطع زمانی خاص که شرایط زندگیم جوری بوده مثل دوران  بارداریم و شیردهیم .

مثلا 6ماه قبل بارداریم کلا ندیدم تا 3سالگی پسرم کلا گذاشتم کنار 

خواهش میکنم قابلی نداشت😅اگر در ژانر وحشت اسلشر یا معمایی، مستند، هر ژانر دیگه ای خواستین تو زیر شاخ ...

خداییی ینفرو میبینیم که انقد فیلم دوس داره و میبینه خیلی حال میکنم 😄 فیلم ترسناک رو باید تنهایی و توی شب تاریک بشینی ببینی 😂 دیشب میخواستم ببینمش منتها خوابم اومد 😅

وای زر فیلم و دی جی موی خیلی خوب بود 👌 دنیای سریال هم همینطور 

حیف شد 🫤 

فیلمجو که سانسور نمیکنه ؟ 

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

خداییی ینفرو میبینیم که انقد فیلم دوس داره و میبینه خیلی حال میکنم 😄 فیلم ترسناک رو باید تنهایی و ت ...

نه سانسور نداره فیلمهایی که سرچ کردم اکثرا داشته خیلی خوبه تو تاپیک خودتون هم فیلم معمایی معرفی کردم

نه سانسور نداره فیلمهایی که سرچ کردم اکثرا داشته خیلی خوبه تو تاپیک خودتون هم فیلم معمایی معرفی کردم

آهان خیلیم عالی 

من خودم از تلگرام دانلود میکنم و.... ولی بعضی وقتا اذیت می‌کنه و دان نمیشه 

به هر حال مچکرم ازتون 🙏 

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

ت ا ر و ت رو دیدی؟

خیلی مسخره بود🫠

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید