2777
2789
عنوان

چرا وقتی مسافرتیم اینقدر زنگ میزنه

729 بازدید | 40 پست

من یک شهر غریب زندگی میکنم. هر ۶ ماهی میرم که خونواده ام ببینم. وقتی میرم شهرمون، مادرشوهرم مرتب زنگ میزنه و از پسرش می پرسه کجا هستیم. هر روز هم این کار میکنه.

اما وقتی شهری میریم که خواهر شوهرم هست اینقدر زنگ نمیزنه. 

خیلی دلم میخواد بدونم چرا اینقدر زنگ میزنه؟ علت این همه زنگ زدن چیه؟

فکر میکنه خونواده ام میخوان آسیب بزنن به پسرش؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم اوایل تو شهرمادرشوهرم زندگی میکردم دوسه ماه یکبار سر میزدیم به خانواده خودم شهر دیگه 

بعد خواهرشوهرم مادرشوهرم میگفتن دلمون هزار تیکه میشه تا پسرمون بره وبرگرده جاده ها خرابن

ولی جاهای دیگه میرفت هیچیشون نبود 

منم اوایل تو شهرمادرشوهرم زندگی میکردم دوسه ماه یکبار سر میزدیم به خانواده خودم شهر دیگه بعد خواهرشو ...

منم حق میدم جاده واقعا ترس داره و حق داره. اما وقتی رسیدیم به مقصد. داخل شهر که امن هست. ترس نداره

مادرو پدر و تمام خانواده همسرم همین بودن، انقد که صدای مامانم دراومد. البته اونا درطول روز چندبار زنگ میزدن و هرکدوم جدا. به همسرم گفتم و بعد چن بار سفر کلا حل شد!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه عزیزم اصولا اینکار احترامه که وقتی شما میرید اونجا زنگ بزن احوال شمارو بپرسند

احوال منو که نمی پرسه.احوال پرسی یک روز و یا دو روزه. هر روز زنگ میزنه و میخواد بدونه کجاییم