2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم به نظرتون شرکت نفت بهتره یا جراح واسه تامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 10603 بازدید | 286 پست
چند وقت پیش یکی تاپیک نزده بود نامزدم ۲۷سالشه خودمم تو نامزدی حامله شدم نامزدم گفته خودم بچمو به دنی ...

اره یادمه😂😂

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم دیگه تلاش کنید میره پربازدید همه استارترو میشناسن 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

خب تو ک دلت با اولیه عزیزم چرا تاپیک زدی ؟ 

بعدش میگی دو دلم 

بعد از اونور میگی معلومه دوس پسرم رو انتخاب می‌کنم 😐

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...

❌فقط گزارش نزنین که بمونه❌

باز اسکلمون نکنه

ممنون دوستان

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

من خودم در حال تحصیلم و پدرمم مدیر هست داخل شرکت پخش مواد غذایی و وعض مالیمون متوسط هستش و پدرم ماشی ...

مگه نگفتی ب روح مادرم؟!

روح مادرت ماشین داره؟!!!

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
وا خودش گفت بعد قصدش جدیه وگرنه من حتی جوابشو نمیدادم الان همه دارن توهین می‌کنن بابا فقط یه سئوال پ ...

دوسپسرت میدونه با خاستگارات چت میکنی شمارشونو داری؟؟

اگه نمیدونه پس ینی‌داری خخخخخییییییاااااااااانت میکنی 

پزشک هم نیست در بهترین حالت میتونه تکنسین اتاق عمل باشه که البته اونم کارشناسیه ۴ سال هست اینم زیر س ...

یا واقعی نیست تاپیک ( که احتمالا همینه ) 

یا اینکه اسی اشتباه متوجه شده حرفای خواستگار رو یا خواستگار دروغ گفته 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

بچها از کجا مطمینین داره درروغ میگه ؟جون و مرگ مادرش رو قسم خوردهیچ کس الکی قسم نمیخوره مادرشو

تازه واردی تو سایت؟

طرف جون خودشو بچه اشو همه کسشو قسم میخوره

دروغگوهای سایت همشون تهش قسم میخورن

اینقدر دیدم 

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

چرا تمام دخترای نی نی سایتی یه خواستگار پزشک دارن یه بازاری یه ورزشکار همتونم ویژگی خواستگارا شبیه ه ...

من ی امیرکبیر داشتم واقعا😂😂 حساب نمیشه پز بدم؟

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚