2777
2789

شما تاحالا همزادتونو دیدید تو خواب؟  امروز تو خواب دیدم

همزادمو دیدم دقیقا مث خودم بود موهاش لباسش نگاهش همه چیش مثه خودم بودم ساکت بود نگاه معنی دار بهم میکرد منظورش این بود که زودتر بیدار شم، فک کنم منظورش همین باشه 

خیلی شگفت زده شدم که همزادمو دیدم 

ولی قبلا یکی دوبار همزادمو دیدم ولی اونا با من فرق داشتن ولی این دفه اصلا خوده خوده من بود

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همزاد همیشه با آدم هست. کارش چیه ؟

نمیدونم همین امروز داداشم منو بیدار کرد گفتم چرا بیدارم کردی دوباره که گرفتم خوابیدم همون لحظه دیدمش همزادمو

اگه با آدم با همزادش دوست بشه مشکلی نداره؟ 

همزاد شبیه خود ادمه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
بیشتر ببینید
خواب بود دیگه

کلا هر چی بود دوستداشتم خیلی برام جالب بود دیدن همزادم

همزادم مثه خودم ساکته😂

از کجا فهمیدی همزادت بوده ؟ شاید اشتباه کردی .

اخه شنیدم همزاد ادم شبیه خوده آدمه اینا 

این دفه دیدمش همه چیش شبیه من بود حتی مدل موهاش یا لباسی که تنم بود به من ازاری نرسوند فقط ساکت و نگاه معنی دار کرد بهم 

خب قطعا همزادمه دیگه

من یبار دیدم ب سرعت میومد سمتم من دادکشیدم برای اولین بار توخواب صدامابقیه شنیدن خیلی ترسناک بود

عههه چی ترسناک 

من خونده بودم تو نت همزاد بد خوب خنثی دارن حتما مال شما از اون بداش بوده 

عههه چی ترسناک من خونده بودم تو نت همزاد بد خوب خنثی دارن حتما مال شما از اون بداش بوده

عه نمیدونستم ولی کپ خودم بود حتی لباساش مث چیزی ک شمامیگید ولی دیگه ندیدمش خیلی واقعی بود خییییییلی تاالانم برام سواله چراخوابشا دیدم

من یبار دیدم ب سرعت میومد سمتم من دادکشیدم برای اولین بار توخواب صدامابقیه شنیدن خیلی ترسناک بود

پارسال هم دیدم تو خواب یکی شبیه خودم یه جای نیمه تاریک طرف لباس سفید مثه این خاراجیا ک جای شانش پف داره از اون پوشیده بود بعد داشت پیانو میزد اهنگ میخوند ولی من نمیفهمیدم چی میخوندم شبیه من بود ولی اون فرق داشت با من اون موهاش مشکی بود باز من موهام بوره و رژ قرمز داشت خوشگل هم بود 

حالا نمیدونم اون همزادم بوده یا نه. 

عه نمیدونستم ولی کپ خودم بود حتی لباساش مث چیزی ک شمامیگید ولی دیگه ندیدمش خیلی واقعی بود خییییییلی ...

شاید از دستت ناراحت بوده بازم نمیدونم 

اونا چون مث ما ادما یا جنا آزاد نیستن محدود ترن