2777
2789

بچه ها من هر هفته این حالی میشم این روزا چون کسی رو میبینم که دوسش دارم 

بجه ها من یه آقایی رو از همون اولین بار که دیدمش واقعا مهرش به دلم افتاده تا الان 

اون اولین باری که دیدمش اصلا مشاورم نبود دست تقدیر چرخید و شد مشاورم با اینکه من خیلی مقاومت کزدم راجب این موضوع ولی شد 

بچه ها من عاشق مشاورم نشدم عاشق کسی شدم که قبلا مشاورم نبوده و قبل از این حرفا عاشقش شدم 

بچه ها دلم به حال خودم خیلی می‌سوزه 

هر سری میرم مشاوره هزار تا فکر میزنه به سرم که ای بابا نکنه دوست دختر داره نکنه فلان... 

بچه ها من آدم قوی بودم هرگز تو زندگی از کسی خوشم نیومده ولی این مردو انقد دوست دارم که حاضر نیستم حتی به بهترین آدم های کره ی زمین حتی نگاه کنم یه لحظه با اینکه این آقا خیلی هم چیز خاصی نداره 

کاش یه راهی بدبد بهم حداقل بفهمم اونم حسی داره یا نه 

آخه رفتاراش یه جوریه 

بچه ها نگید درستو بخون فک نکن 

عین سگ دارم درس میخونم و فقط تایم استراحت به فکرش میگفتم تمرکزم اوکیه درسمم خیلی قویه جوری که امروز گفت قطعا پزشکی یا دندون میاری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون تو زندگیه شما همین یه دونه اس تو زندگی اون عین شما زیاده براش یکی هستی مثل بقیه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بیشتر ببینید
خب وقتی فکرت رو درسته اشکالی نداره خبسعی یه رفتار بدو توذهنت ازش داشته باشی تکرار کنی تا ازش متنفر ش ...

همه زورمو زدم حتی گفتم سال جدید قطعا دیگه این آدم مهم نیست برام اصن میرم پیشش یه جوری دلم میگیره مثلا امروز یه دستبند دستش بود هزار جور فکر اومد تو ذهنم 

امشب شب قدره از خدا بخواه اگه صلاحه بهت بده برای منم دعا کن

امروز حرم امام رضا رو نشون داد به امام رضا گفتم اگر صلاحه که یه راهی نشونم بده اگرم نه مهرشو از دلم بردار 

همه زورمو زدم حتی گفتم سال جدید قطعا دیگه این آدم مهم نیست برام اصن میرم پیشش یه جوری دلم میگیره مثل ...

میفهممت من با معلم زبانم این مشکلو داشتم بزار بعد کنکورت یه مدت نبینی بهتر میشی الان من دیگ خندم میگره به احساسات اون زمانم ۱سال پیشو میگم

میفهممت من با معلم زبانم این مشکلو داشتم بزار بعد کنکورت یه مدت نبینی بهتر میشی الان من دیگ خندم میگ ...

دعا کن امشب برام آره بابا 

حالا اتفاقا شاید با این تو یه دانشگاه بیوفتم 🤣🤣عالیه