2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاید خواهرتونو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرم همه این اتفاقات برای فشار درسی که روته 

صبر کن کنکور بدی ، دانشگاه بری ، چند تا آدم بهتر ببینی 

خودت میخندی به این دوران

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
همه زورمو زدم حتی گفتم سال جدید قطعا دیگه این آدم مهم نیست برام اصن میرم پیشش یه جوری دلم میگیره مثل ...

مشاورت رو تغییر بده.

اینا خستگی ذهنته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

عه منم زمان کنکور این شکلی بودم 😂یه پسری رو دوس داشتم یه طرفه البته تهشم بلاکم کرد خداروشکررر😂الان خیلییی خیلی نظرم و شخصیتم عوض شده...من احساس میکنم استرس کنکور هم بی تاثیر نیس.. بدن دنبال یه راه دررو میگرده... من یه نفرو هم میشناختم مثل شما مشاور کنکورشو دوس داشت ولی خب اون خیلی درسش تحت تاثیر قرار گرفت و بنده خدا شکست بدی خورد... در کل بیخیال شو که احتمالا ضرر نداشته باشه فایده هم نداره نظر منه البته

چشم حتمااحتمالا مث من آفتاب مهتاب ندیده بودی بری دانشگاه عادی میشه

نه بابا 

از بچگی هر کلاس قاتی بوده رفتم 😂مامانم اینجوری خواسته بود واقعا با اینکه خیلی با پسرای هم سن و سالم در ارتباط بودم حالا چه تو فامیل چه توی آشنا های خانوادگی و هم کلاسی و اینا ولی این حسو نداشتم

دعا کن برام