2777
2789
عنوان

اگر زن ثروت مندی بودین

849 بازدید | 65 پست

اگر خانوم ثروت مندی بودین یا هستید 

چیکار میکردین یا چیکار میکنید ؟ 

با ثروت شخصی خودتون 

حالا ارثیه باشه یا اموالی که خودتون بدست آوردین 

ایده هاتون برای زندگی شخصی و فردی تون چی بود ؟ 

و مهم ترین سوال 

اگر زن ثروت مندی بودین به پای زندگی میموندین و ترجیح می‌دادین زن زندگی در کنار مردی که عاشقش هستید باشید  یا می‌رفتید خارج از کشور و دنبال لذت و تفریح و زندگی مجردی بدون قید و بند ؟ 

خواهش میکنم واسه فرج صلوات بفرستید🌹

راستش به آرزوم میرسیدم و خیریه میزدم🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت ازدواج نمیکردم روپام وایمیسادم البته الانم مجردما😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

اول میرفتم کشور مورد علاقه اونجا زندگیمو بنا میکردم بعدشم میرفتم دنبال عشقم

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

ایده ام برای ثروتم سرمایه گذاری بود که ارزش پولم بیشتر شه یا حداقل حفظ بشه 

با همسرم میرفتم خارج و عشق و حال 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

قطعا مجردی و تفریح

خونه و ماشین مورد علاقمو میگرفتم چیزایی که مامان بابام میخواستن براشون فراهم میکردم به خواهر برادرام که کمکم کردن کمک میکردم بعد از اونم تفریح میکردم سفلرای خارجی داخلی کل ایران رو میگشتم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نمیدونم چرا اکثرا استقلال و تفریح داشتنو با متاهلی در رقابت میبینن😅

تفریح و عشق و حال و مسافرتای زیاد با همسر انتخابم بود

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

اول میرفتم یک جا بدون کنکور پزشکی میخوندم بعد میومدم خوشحالی با عشق هم میتونه اتفاق بیافته منافاتی نداره .‌ خیریه هم میزدم برای بیمارانی که پول درمان ندارن

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید