2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 9791 بازدید | 763 پست
سلام مامان سبحان جانم ، با پنجاه گرم طلا چقد وام میدن ؟؟ و باز پرداختش چطوریه ؟ چقد میشکن روش ؟ و‌من ...

سلام عزیزم فقط بانک کارگشایی روی طلا وام میده ، روی ۵۰ گرم طلا ۲۰ میلیون وام میده که اگر سر یکسال بخوان پس بدید باید ۲۳ درصد سود پرداخت کنید ولی زودتر هم بخوان طلاتون رو بردارید باید وام رو یکجا با سود تا اون مدت تسویه کنید. 

کلا تسویه اش یکجا هست عزیزم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم فقط بانک کارگشایی روی طلا وام میده ، روی ۵۰ گرم طلا ۲۰ میلیون وام میده که اگر سر یکسال بخ ...

مرسی تو شهرستانمون نیست این بانک . 

اگر همین شنبه برم بنظرتون کاراش انجام میشه ؟ یا باید مث بقیه واما وایسم تااخر فروردین موعدش بیاد ؟ 

کلا پروسش همونروز طی میشه که بدن ؟ 

مرسی تو شهرستانمون نیست این بانک . اگر همین شنبه برم بنظرتون کاراش انجام میشه ؟ یا باید مث بقیه واما ...

ببخشین نشد این پیامو حذف کنم یه شماره پیدا کردم شعبه رو‌و ورسیدم‌گفت شونزدهم زنگ‌بزنید قطعه 

ولی مانان سبحان 

اخه کم نیست این مبلغ 

چراانقد کم میدن ؟ 

من اگه ۶ ماهه بخام بردارم چطور ؟ 

چقد باید پس داد بهشون ؟ 

مرسی تو شهرستانمون نیست این بانک . اگر همین شنبه برم بنظرتون کاراش انجام میشه ؟ یا باید مث بقیه واما ...

پروسه اش یک روزه هست ولی از قبل زنگ بزنید بپرسید ببینید انجام میدن الان هم یا باید صبر کنید بعد از تعطیلات . 

سلام مامان سبحان جان 

ببخشید مبلغ ۱۰ میلیون تومان چند مدت باید تووحساب بمونه تا حستب تسهیلات ویپاد برامون باز بشه ؟ 

می دونم مبلغ کمی هست 😅 من فقط توانم در همین قدره .

و شرایط گرفتن این وام چحوریه ؟ فقط میشه خرید کرد یا نقد هم میشه برداشت کرد و به حساب واریز کرد ؟

ممنون میشم  اگر پاسخ بدید 🌹

سلام مامان سبحان جان ببخشید مبلغ ۱۰ میلیون تومان چند مدت باید تووحساب بمونه تا حستب تسهیلات ویپاد بر ...

سلام عزیزم ان شا الله همین پول ها هم براتون برکت زیادی داشته باشه نه والله همه مثل هم هستیم همین مقادیر به ظاهر کم هم برامون ارزشمنده .

عزیزم ۱۰ میلیون ۳ ماه بمونه داخل ویپاد میتونید ۱۰ میلیون وام برآیند با اقساط ۱۲ ماهه بگیرید و همینطور هر ۳ ماه که بیشتر بمونه ۱۰ میلیون اضافه میشه به وام شما تا سقف ۵۰ میلیون . 🌹🌹🌹🌹

ببخشین نشد این پیامو حذف کنم یه شماره پیدا کردم شعبه رو‌و ورسیدم‌گفت شونزدهم زنگ‌بزنید قطعه ولی مانا ...

بله عزیزم واقعا کم هست ولی دیگه تا پارسال که همین بوده مبلغش .

و اینکه ۶ ماهه بخوان پس بدین سودش فکر کنم نصف بشه و ۱۱.۵ درصد بشه.  

سلام عزیزم

شما وام 20 تومنی رو فعال کردین؟

هیچ راهی برای نقد شدنش نیست؟

چون فروشگاه هایی ک‌ هست تو شهرمون نیست مجبورم برم مرکز استان 

هیچ راهی نیس  این پول رو بریزم‌تو حساب صادراتم از طلافروشی شهرمون طلا بخرم؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید

سلام مامان سبحان عزیزم من ۲۰ ملیون اعتبار اسنپ دارم چطور میتونم استفاده کنم ازش؟؟قسطاش چجوره 

و اینکه چند درصد سود هست

چک ندارم میتونم بگیرم به. نظرتون

چطور از طلاسی خرید کنم ؟

بعد نقد کنم؟

ممنون میشم هر موقع وقت داشتید راهنماییم کنید

سلام عزیزمشما وام 20 تومنی رو فعال کردین؟هیچ راهی برای نقد شدنش نیست؟چون فروشگاه هایی ک‌ هست تو شهرم ...

سلام عزیزم ، نه راهی برای نقد کردن نداره و کلا هم در ۳ قسط از حقوق کم میشه .

از فروشگاه های طلا که داخل سایتش هست اینترنتی میتونید خرید کنید ولی خوب اجرت داره .

من خودم از گالری شمش خرید کردم ولی خوب اون هم قیمت بالاتر بود ولی دیگه خریدم البته هنوز به دستم نرسیده .