2777
2789

تقصیر خانوادمه میدونم  به خاطر اینده خودمه از سر دلسوزی میگن اما مقایسه و سرکوفت چه فایده ای داره اخه؟ قضیه از این قراره دختر عمم همسن منه کنکوریه میخواد پزشکی بخونه سختم داره زحمت میکشه اینقدری که ۲۰۰ میلیون پول داده از یک مهر تا ۱۰ شب مدرسس فقط. خوب دمشم گرم به خدا من دوستش دارم بدشو نمیخوام اما از سوم عید که خونه عمم بودیم خانوادم با من بد رفتاری میکنن چون من می‌خوام دانشگاه هنر بخونم با سوابق بدون کنکور.  اصلا یعنی رشتمم تجربی نبود که بخوام پزشک بشم  ولی خانوادم همش سرکوفت مقایسه تخریب. یه بلایی سرم اوردن دیشب تو دلم گفتم خدایا این پزشکی قبول نشه من تف بندازم تو صورت اینا که اینقدر اذیتم کردن😭بعدش پشیمون شدم گفتم خانواده من سمی ان به اون بنده خدا چه ربطی داره 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

عزیزم حق داری یهویی حس بد بیاد سراغت 

لعنت به این تفکرات... 

سعی کن تو رشته خودت اونقدر موفق شی که همه دنبال ی نیم نگاه بیوفتن دنبالت 

اونقدر بری بالا که اصلا کسایی که بهت انرژی منفی میدن رو نبینی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
عزیزم حق داری یهویی حس بد بیاد سراغت لعنت به این تفکرات... سعی کن تو رشته خودت اونقدر موفق شی که همه ...

نمیشه واقعا من تا بخوام یا رشتم موفق بشم خیلی طول می‌کشه ولی اون اگه تیر قبول بشه دیگه پزشک شده. اصلا با اون کاری ندارم ما کلا سال به سال هممو میبینیم اما حرف های مامان بابامو نمی‌تونم. عذاب وجدان میدن. بابام برگشته میگه من کلا شانس ندارم. یعنی چی اخه؟. حتی به این فکر کردم یه بلایی سر خودم بیارم مرگ من براش بهتره 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیشه واقعا من تا بخوام یا رشتم موفق بشم خیلی طول می‌کشه ولی اون اگه تیر قبول بشه دیگه پزشک شده. اصل ...

نه خیر این فکرای مرگ و بریز دور

کاری ب زمان نداشته باش

هر رشته ای ک هستی، بی اهمیت ب حرفاشون 

سعی کن پیشرفت کنی 

زمان مهم نیست

نتیجه مهمه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

چرا بعضی از خانواده ها موفق شدنو فقط تو دکتر مهندس شدن میبینن 

ینی ماه هنرمند موفق نداریم؟ ورزشکار موفق نداریم؟ 

الان خیلی از موزیسین های ما درامدشون از پزشکامونم بیشتره 

ینی چی این رفتارا

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بعد من ب پسرم گفتم تو هر رشته ای دوست داری برو فقط درس بخون متاسفم واسه طرز فکر بعضی خانواده ها میخان فقط تحمیل کنن ب ادم اونیکه خودشون میخان 

پ خودشون چرا دکتر مهندس نشدن

بهشون بگو مادر فلانی پدر فلانی اینقد تخصیلات داره اینحوریه اونجوریه پ شما چرا نیستین بعضیا میخان عقده های خودشونو رو بچه پیاده کنن 

چرا بعضی از خانواده ها موفق شدنو فقط تو دکتر مهندس شدن میبینن ینی ماه هنرمند موفق نداریم؟ ورزشکار مو ...

بابا من که دیگه روانی شدم. اولش میخواستم برم هنرستان بابام گفت واا یعنی چی بفرستمت هنرستان بدبختت کنم منو به زور فرستادد انسانی. حالا موقع کنکور دیگه کوتاه نمیام می‌خوام برم رشته ای که خودم دوست دارم بدون احتیاج به کنکور میتونم برم دانشگاه رشته ای که توش استعداد دارم بخونم. ولی خانوادم میگن باید بری حقوق. از یه طرف سرکوفت دختر عممم میزنن. 

من دانشجو پزشکیم فکر کردی خیلی بی دغدغه ام...

دوشنبه خواستگاریمه خانواده هامون سر مادیات ریختن توو سر هم

گرچه من و نامزدم بی طرفیم استرس نامزدم ندارم استرس خانواده ها دارم همین چند دقیقه پیش تاپیکش زدم

بعد من ب پسرم گفتم تو هر رشته ای دوست داری برو فقط درس بخون متاسفم واسه طرز فکر بعضی خانواده ها میخا ...

بابا آخه بد شانسی من اینه عمم از نظر مالی خیلی از ما پولدار تره. بابای من میگه من خودم همیشه پیش اونا ضعیف بودم الان نوبت بچم شده که تو فامیل خار بشه همه به اون میگن خانم دکتر ولی تو چی؟. بعد اصلا این همه حرص فشار در صورتی که من اصلا رشتم تجربی نیست☹️

بابا من که دیگه روانی شدم. اولش میخواستم برم هنرستان بابام گفت واا یعنی چی بفرستمت هنرستان بدبختت کن ...

ب نظر من بخاطر راضی نگه داشتن بقیه آیندتو تباه نکن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من دانشجو پزشکیم فکر کردی خیلی بی دغدغه ام...دوشنبه خواستگاریمه خانواده هامون سر مادیات ریختن توو سر ...

من میدونم همه مشکلات خاص خودشونو دارن. پزشک ها بابت زحمتی که کشیدن محترمن. ولی بی دغدغه و پولدار محض نیستن. اما امان از خانواده ایرانی

ب نظر من بخاطر راضی نگه داشتن بقیه آیندتو تباه نکن

واقعا میدونم شاید زیادی حساسم. اما حس گناه عذاب وجدان دادن کاری که مامان بابام توش ماهرن. هی میگن اه ما بچه هامون تو فامیل ال نشدن بل نشدن موفق نشدن کوفت و درد..  ادم میگه بمیرم سنگین ترم

بابا آخه بد شانسی من اینه عمم از نظر مالی خیلی از ما پولدار تره. بابای من میگه من خودم همیشه پیش اون ...

خب بگو پس عمه چرت اینقد پولداره تو‌نداری همونحوری که اینا بی منطق صحبت میکنن انشالله یه روز بجایی برسی همه انگشت ب دهن بمونن ازین مقایسه کردنا متنفرم بچت هر چی هست باید همونجپری قبولش داشته باشه اعتماد بنفس بهش بدی