2777
2789
عنوان

یه دختر مجرد چه قدر باید خرج خانوادش رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 43 پست

چون از قذدیم ایرانیا با اسلام بزرگ شدن 

حقیقتا 

صفففر

تو اصلا نباید ذره ای خرج خوانوادت کنی در صورتی که پدر داری و خب حداقل خوانوادت میتونن خرج خودشون بدن 

ولی اگه نه خوانوادت نیاز به پول داشتن اون بحسش جداس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اگه داشته باشم میدم چون پدرم این همه منو حمایت کرده حالا نوبت منه

من ک از پدرم حمایتی ندیدم خدابیامرزتش 

یادمه شهریه پیام نور صدوپنجا تا دویست بود سرسفره نشسته بودیم ب مامانم گفتم ک شاید بابام بشنوه برام جور کنه تا شنید چون نداشت

میدونی چکارکرد بشقاب غذا رو خالی کرد تو سفره و بشقابو‌تو سر خودش شکست بدون هیچ مقدمه ای

خدارحمتش کنه هیچوقت پول نداشت 

من اگه داشته باشم میدم چون پدرم این همه منو حمایت کرده حالا نوبت منه

بابای من نیاز نداره. ۲۰۰ میلیون بهم داده برای خرید ماشین باید خورد خورد پس بدم. تو دفتر نوشته‌‌.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید
۱۰۰ هزار تومن؟ خیلی کم. کتابخونه درآمدش چقدره مگه که بخوای کمک هم بکنی؟

وردی ۹۷ بودم تمام کردم. اون زمان کتاب خونه کار میکردم خرج خودم رو در میاوردم 

الان کارمندم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید
چون از قذدیم ایرانیا با اسلام بزرگ شدن حقیقتا صفففرتو اصلا نباید ذره ای خرج خوانوادت کنی در صورتی که ...

من نصف بابام هم حقوق نمیگیرم. 

بیشتر ببینید
قانونا هیچی ولی اگه خانوادت نیاز دارند دلی میتونی کمک کنی

نیاز ندارند. 

من نصف بابام هم حقوق نمیگیرم‌

ولی کمک خرج هستم‌ ماهی یه  بار مثریسم رستوران دعوت من. 

مامانم چیزی هوس کنه یا خرید خونه رو من میکنم

بیشتر ببینید