2777
2789

یکی از دوستام تو یک کاری موفق شده 

ولی خوب پروسه اش را به من نگفته بود منم پیگیر نبودم

به اون یکی دوستم گفته بود. سه تا دوست صمیمی هستیم 

بعد تو گروه سه نفره نوشت تد مک بخونم پاک کرد

بعد اون دوست مشترک زنگ زد گفت مژده بده کار مهسا درست شده و بخاطر انرژی منفی به هیچکس نمی‌گفت

خوب من الان واقعا خوشحالم  و میخوام ت. گروه براش تبریک بنویسیم ولی نمیتونم این کار امروزشون را ندیده بگیرم که پشت سرم بامبول در آوردن  

یک‌تیکه درست درمون بهم بگید

هر وقت خودش اومد قضیه رو باهات مطرح کرد اون موقع تبریک بگو 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نگو ،متلک شخصیت آدم پایین میاره .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هروقت خودش اومد بهت گفت بهش تبریک بگو 

تیکه هم ننداز فکر میکنن حسادت میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

هر وقت خودش گفت تبریک بگو 

بعدشم بگو عزیزم شنیدم ب کسی نگفتی ب خاطر انرژی های منفی،منم چون انرژیم منفیه دیگه فک نمیکنم ادامه این دوستی ب نفع هیچکدوممون باشه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

اینکه اصلا به رو خودت نیاری بهترین جوابه یه تبریک قشنگ بنویس و دیگه پیگیر نباش چون الان هررررررچی بگی پشت سرت بامبول بیشتری درمیارن که اره خوب شد به فلانی نگفتیم دیدی چقد انرژیش منفیه و حسادت کرده؟مطمئن باش دراینده موقعیتش برا تو هم پیش میاد که برا موضوعی درجریانشون نذاری و فقط خبرشو اعلام کنی...بسپر به زمان