2777
2789
عنوان

شوهرم از صبح رفته خبری ازش ندارم هنوز نیومده😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 122 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه دعوامون شده

آروم باشسشش عزیزم. حالش خوبه میخاد یگم اذیت کنه و بگه خیلی ناراحتم که جوابتو نمیدم‌ . اروم باش. نفس عمیق بکش. دیگه نه زنگ بزن نه پیام. فوقش یه پیام بده بگو منتظرتم‌ همین. بذار یکم اتیشش بخوابه

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

شوهرت غیرتیه بگو من از خونه میزنم بیرون خودت خاستی بعدش دیگه نه پیام بده نه زنگ بزن نگران میشه تماس میگیره اگه گفت کجایی اول بگو خودت کجایی

ایتالکرسی خوندی برام بگو برات بخونم عزیزم

اصلا دیگه زنگ نزن و پیام نده..اینجوری با خودش میگه حتماا کارت خیلی بزرگ و اشتباه بوده درسته اشتباهه ...

ممنون خواهر از صبح کارم شده گریه کاش بمیرم کاش😭

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

بزار تنها باشه ....خودش میاد ...البته کارت اشتباه بوده هااااا...ولی نه در حدی که بخاد جدا شه...

بنظرت میبخشتم اونم از این ب بعد بهم خیانت می‌کنه اینجور فکرا منو کشته😭

آروم باشسشش عزیزم. حالش خوبه میخاد یگم اذیت کنه و بگه خیلی ناراحتم که جوابتو نمیدم‌ . اروم باش. نفس ...

خدا منو مرگ بده با اون کارممم😭فقط مرگ آرومم می‌کنه

۲,۳سال

برا اعتماد کمه ۲ ۳ سال ....برا منم یه همچین چیزی پیش اومد البته خب به خاست خودم نبود ....تو رو بیکا پسر خواهر شوهرم منو عضو گروهش کرد و گفته بود این پسر عموم فرهاده ....منم خب خبر نداشتم ....یه یه هفته ای بودم تو گروهه ولی خب اصلن پیام نفرستادم ...به خاهر شوهرم گفتم گف بمون ببین پسرم چیکار میکنه تو گروهه....خلاصه اینکه شب شوهرم یهو دید جریانو براش گفتم کلی داغ کرد ....گوشیمو زد به دیوار .....تا صبحش هزار بار معذرت خواهی کردم تا اینکه بخشیدم

منآن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست

بنظرت میبخشتم اونم از این ب بعد بهم خیانت می‌کنه اینجور فکرا منو کشته😭

بخشیدنو که اره گلم میبخشه .....ولی خیانت ربطی نداره ....بخاد خیانت کنه تو هر چی باشی خیانت میکنه

ما زنا هم راه و روش ارتباط با شوهر رو یاد نگرفتیم البته به شما بر نخوره خودم رو می گم

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
خیلی زنگ زدم پیام دادم فارغ از ی جواب کوتاه

یه اس ام اس بده بگو من اشتباهی نکردم. یه پیام و صحبت کاری بود. اگه اهل کار پنهانی و خیانت بودم جلوی تو پیام نمی دادم. تا الان خیلی زنگ زدم که بیای با هم منطقی صحبت کنیم. ولی حالا که رفتار و طرز فکرت اینه ، مشکلی نیست. من زندگیم رو می کنم. تو هم هر کاری دلت خواست بکن.

همیشه تو این موارد از در اعتماد به نفس وارد شو

گرچه که شوهرت راست میگه. کارت شروع خیانته. اگه شوهرت نمی فهمید تو ادامه می دادی.

دیگه نه زنگ بزن نه التماس کن. فقط همینا رو بهش بگو که گفتم . دیگه فقط صبر و سکوت

برا اعتماد کمه ۲ ۳ سال ....برا منم یه همچین چیزی پیش اومد البته خب به خاست خودم نبود ....تو رو بیکا ...

مال شما خوب بوده 

مال من خیلی وخیمه؟💔

نمی‌دونم چیکار کنم😭

مال شما خوب بوده بنظرت میبخشه؟💔

اگه خودت واقعن پشیمون باشی اره میبخشه ولی دیگه اعتمادش بهت ترک خورده ....خیلی سخته بخای دوباره بسازیش .....

ما زنا هم راه و روش ارتباط با شوهر رو یاد نگرفتیم البته به شما بر نخوره خودم رو می گم

نه عزیزم راحت باش می‌دونم خریتو من کردم کرم داشتم خدا لعنتم کنه همین 

یه اس ام اس بده بگو من اشتباهی نکردم. یه پیام و صحبت کاری بود. اگه اهل کار پنهانی و خیانت بودم جلوی ...

ممنون خواهر بابت راهنماییت ب خدا کسی ندارم اینجور چیزارو بگم بگه بگو نگو و...

😭دلم خوونه