2777
2789
عنوان

این دیگه چه مدل پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 50 پست
اونو نمیدونم اما خانواده شوهر من پولدارن هیچ کمکی بما نکردن کلی دعوا کردیم همش اختلاف داشتیم ۲ سال ا ...

خونواده ی اونم پولدارن ولی خب علت این رفتار پسره رو نمیفهمم برا چیه که با اینکه خونواده ش نیازی ندارن هر چی پولو ماشینه داده بهشون . و همینطور طرز فکر و رفتارای عجیب پسره . افسرده هم هس و میگه که اگه به خودش باشه میخواد خودکشی کنه و فقط بخاطر خونواده شه که این کارو نمیکنه و از کار کردن خسته شده. و میگه اینکه یه همسر داشته باشمم فقط برا اون کار میکنم و علت پیشرفت تو کار و درامد کار کردن برا خونوادمه و برا خودم هیچی نمیخوام. منم گفتم حتما باید بری روانشناس ببینی علتش چیه. و جلسات درمانی رو داره میگذرونه هنوز علتشو نفهمیدن ولی فکر کنم مث شوهر شماس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برعکس میگه از اینکه بهم محبت کنن بدم میاد حتی نمیخوام برام تولد بگیرن و برعکس به کسی محبت کنم خیلی خ ...

اینجور افراد ازدواجم بکنن به زن و بچه خودشون رسیدگی نمیکنن ولی به اطرافیان خوب میرسن . یه خانمی تاپیک زده بود شوهرم رفته برای بچه هشت ساله خواهرش گوشی بیست میلیونی خریده ولی خودمون سه ماهه گوشت توی خونه نداریم . بهشم که میگم میگه ناسلامتی دایی هستم . 

اینجور افراد نرمال نیستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اینجور افراد ازدواجم بکنن به زن و بچه خودشون رسیدگی نمیکنن ولی به اطرافیان خوب میرسن . یه خانمی تاپی ...

ولی میگفته که میخواد بهترین خونه زندگی رو برا زنو بچش تامین کنه و مقداری از درامدشو به زنش بده. من فکر نمیکنم نسبت به زن آینده ش آدم خسیسی باشه ولی خب نیاز به آشنایی بیشتره

خونواده ی اونم پولدارن ولی خب علت این رفتار پسره رو نمیفهمم برا چیه که با اینکه خونواده ش نیازی ندار ...

فکر میکنم اولا خانواده هاشون اینارو اینجوری بار میارن از بچگی ب حالت یک قربانی مثلا مادر شوهر من دائم میگه من جوانی مو برای تو خرج کردم نمیدونم بخاطر شما پیر شدم 

حس عذاب وجدان زیادی بهش میدن 

دوما خود شخص بسیار مهر طلب هست 

من از روی رفتار خواهر شوهر و مادر شوهرم فهمیدم چطوری میتونم دل شوهرمو ب دست بیارم 

مثلا اگر برات چیزی خرید کلی تشکر کن بگو الهی دست ب خاک بزنی طلا بشه امیدم ب توعه اینجوری تند تند میتونی ازش باج بگیری 

ولی میگفته که میخواد بهترین خونه زندگی رو برا زنو بچش تامین کنه و مقداری از درامدشو به زنش بده. من ف ...

تجربه نشون میده که اینجور افراد تا بیدار بشن دیر شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

برادر دوستم اینجوریه

واقعا خانواده سواستفاده گر و خودخواهی داره 

حالا اون یکی دادششم قبل ازدواج اینجوری بود هیچی جمع نکرده بود همه رو میداد به خواهرای متاهلش که حتی وضع خوبیم داشتن الان ازدواج کرده زنش نمیذاره تو این 4 سال ماشین و زمین و خونه و.. خریده

حال خواهراش انقد بدشون از زنداداششون میاد حد نداره 

فکر میکنم اولا خانواده هاشون اینارو اینجوری بار میارن از بچگی ب حالت یک قربانی مثلا مادر شوهر من دائ ...

به منم میگفت که چون بچه اولم حس مسئولیت زیادی دارم. آدم درونگرا و توداریه و نیازه خیلی باهاش آشنا بشم هنوز نمیدونم خونواده ش چجور رفتاری باهاش دارن. یه تیکه از جملاتش این بود که ظاهرا چند سال پیش برا کنکورش باباش براش خرج کرده بود اینم برا جبران و افتخار خونواده کلی درس خوند تا ارشد و کار کرد برا دلخوشیه اونا. الانکه شما اخلاقای شوهرتونو گفتین حس میکنم این مورد باشه. البته هر چقدم علتشو سوال میکردم میگفت نمیدونم خودمم میرم پیش تراپیست و هنوز اون تراپیسته هم علتشو نفهمیده. ولی فکر کنم بیشتر باهاش آشنا شم بدونم چجور خونواده این

تجربه نشون میده که اینجور افراد تا بیدار بشن دیر شده .

ممنونم حتما دقت میکنم چون برام مستقل بودن طرف به لحاظ مالی و زندگی مهمه. اگرچه خودش خونه مستقل مدنظرشه اصلا هم مامانی نیس چون شهر دیگه درس میخونه و کار میکنه تو شرکت. ولی خب اینکه درامدشو میده خونواده ش موندم

اینجور افراد ازدواجم بکنن به زن و بچه خودشون رسیدگی نمیکنن ولی به اطرافیان خوب میرسن . یه خانمی تاپی ...

دقیقا 

شوهر من بعد ازدواج ن خونه داشت ن ماشین ن پول ن درآمد بالا 

پدر مادرش توی بالاشهر چند طبقه خونه ماشین پول درآمد بالا داشتن 

هرچی بهش میگفتم خب چرا تو خرج شونو میدی؟ تویی ک میخوای برای خونه گوشت بخری میری قرضی میخری😐 باهام دعوا میکرد میگفت گناه من چیه ک پسر بزرگ خانوادم؟و مسئولیت اونها با منه 

اصلا انگار ر‌‌‌....ده بودن تو عقلش نمیفهمید 

آخرش عوض شد بعد ۴ سال اما به قیمت نابودی روان من ب قیمت سفید کردن موهام و ۱۵ کیلو وزن کم کردم داغونم کرد 

ممنونم حتما دقت میکنم چون برام مستقل بودن طرف به لحاظ مالی و زندگی مهمه. اگرچه خودش خونه مستقل مدنظر ...

خانواده ش عادت کردن ک ازش پول بگیرن 

اگر بعد ازدواج بهشون باج نده خانوادش از چشم تو میبینن و باهات دشمن میشن 

مثل مادر شوهر من ک دم ب ثانیه میومد در خونمون دعوا بخاطر پول ک پسر خودمه پولش برای ماست چون براش زحمت کشیدم😑

دقیقا شوهر من بعد ازدواج ن خونه داشت ن ماشین ن پول ن درآمد بالا پدر مادرش توی بالاشهر چند طبقه خونه ...

دقیقااا همیشه میگه بچه اولم مسئولیت دارم فلان منم بارها گفتم اخه تو که خونواده ت بهت نیازی ندارن بابات پولداره همه چی دارین چرا هی میگی بچه اولم فلانم پس نگو بخاطر اینه

خانواده ش عادت کردن ک ازش پول بگیرن اگر بعد ازدواج بهشون باج نده خانوادش از چشم تو میبینن و باهات دش ...

من هنوز اوایل آشناییم ولی اگه خونواده ش همچین آدمایی باشن ردشون میکنم. ولی بیچاره انقدر افسرده س فکر خود.کشیه