2777
2789
عنوان

این دیگه چه مدل پسره

432 بازدید | 50 پست

پسری که از صب تا شب کار میکنه ولی درامدشو میده خونواده ش. با اینکه پدرش کارمند بازنشسته بانکه هم خونه داره و اجاره هم میگیره و برادرشم کار میکنه و درامد داره بازم درامدشو میده خونواده ش با اینکه بهش نیازی ندارن. حتی ماشینی هم که با کلی زحمت خریده خودش سوار نمیشه داده داداش سوار میشه و کیف میکنه و اکثرا هم میگه برام مهمه خونواده م هیچ کمبودی نکنن. اخه این چه وضعشه؟ از این مدل دیدین؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شوهر من همینجوری بوو اوایل ازدواج

همین کاراش باعث شد کلی عقب بمونیم 

ن یک سفر و تفریح دیدیم ب خودمون اما خانوادش همش سفر هستن ن لذتی 

بعد از چندسال جدال و بحث داشتن ک مارو ب خاک سیاه نشوند حالا میگه عجب اشتباهی کردم منو ببخش و رابطه شو با خانوادش قطع کرده

همین کاراش باعث شد کلی عقب بمونیم ن یک سفر و تفریح دیدیم ب خودمون اما خانوادش همش سفر هستن ن لذتی بع ...

اخه گفته که به جاش موقع ازدواج باباش تو خرید خونه کمک میکنه اما خب این مدل فداکاریش و اینکه ایا خونواده ش بهش کمک کنن موقع ازدواجش یا نه رو نمیدونم چی بگم

برعکس میگه از اینکه بهم محبت کنن بدم میاد حتی نمیخوام برام تولد بگیرن و برعکس به کسی محبت کنم خیلی خ ...

الکی میگه...شوهر منم در ظاهر همینجوریه 

اما دوس داشت جلب توجه بکنه جلوی خانوادش 

اینا ب گذشته برمیگرده به کودک درون رها شده 

این بچها قربانی خانواده ها هستن 

از بس پدر مادر بهشون حس عذاب وجدان دادن 

اخه گفته که به جاش موقع ازدواج باباش تو خرید خونه کمک میکنه اما خب این مدل فداکاریش و اینکه ایا خونو ...

اونو نمیدونم 

اما خانواده شوهر من پولدارن هیچ کمکی بما نکردن 

کلی دعوا کردیم همش اختلاف داشتیم ۲ سال اول زندگی مشترک 

خانواده ش میدونستن وضع مالی مون بده و با پسرشون ب اختلاف خوردیم اما ازش پول میگرفتن بهم اهمیت نمیدادن 

میگفتن پسر مونه وظیفشه 

الان ک ششم فروردین هست هنوز نرفتیم خونشون 

تو یک شهر هستیم ۷ ماهه نرفتیم خونشون هم من ازشون متنفر شدم هم شوهرم ازشون زده شده