2777
2789
عنوان

حامله ام فکر کنم افسزذگی گرفتم

307 بازدید | 18 پست

من اخرای 4 هستم 

از یه طرف خواهرم زایمان کرده و رفته خونه مامانم، میدونم نیاز به مراقبت بیشتری داره، اما چندروز با شوهرم قهرم 

از یه طرف مامانم ک همیشه بهم زنگ میزد هروز، دوروزه زنگ نزد بهم 

وقتی هم زنگ زد وسط حرفاش گفت خواهرت اومد خونش، هفته ای دو سه روز برو پیشش کمک... 

از اول حامله شدم هیچکس حواسش بهم نیست چون خواهرم بود... 

الانم خیلی به دلم اومد همچنان از من انتظار دارن برم کمکش 

نمیگم شاخ غول شکستم که باردارم، ولی بارداری اولمه

خیلی حالم بده، اینک انقد همه بی توجهن

همه درگیر خواهرم هستن 

و همچنان از من انتظار دارن برم کمک 

عزیزم آدم که بارداره دلش خیلی نازک میشه.منم پارسال همین موقع بارداربودم واستراحت مطلق.جز شوهرم هیچکس حواسش بهم نبود.مامانم بنده خدا نمیتونست هرروز بیاد به من سربزنه.وای چقدسخت بود..ولی خداروشکرگذشت.مال توام ایشالا به خوبی میگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حساس شدی بهتره احساساتت رو با بقیه درمیون بذاری

مامانم اگ بفهمه خیلی ناراحت میشه و با حرفاش حالم بدتر میکنه هیچکس درکم نمیکنه 

چندروزه فقط دلم میخاد بمیرم انقد دلم گرفته

عزیزم آدم که بارداره دلش خیلی نازک میشه.منم پارسال همین موقع بارداربودم واستراحت مطلق.جز شوهرم هیچکس ...

خیلی بهم ریختم 

قبل از اینک باردار بشم چون اون استراحت بود و خونم نزدیک هی بهم میگفتن برو پیشش، هفته ای دوبار میرفتم جارو میکردم کاراش میکردم 

الانم ک خودم حامله ام بازم بهم میگن برو هفته ای دو سه بار بچه هاش نگهدار به کارهاش برسه 

پس من چی؟! شوهرم باهام قهره 

بقیه هم درگیر خواهرم 

خیلی تنهام

خیلی بهم ریختم قبل از اینک باردار بشم چون اون استراحت بود و خونم نزدیک هی بهم میگفتن برو پیشش، هفته ...

بایدتورو هم درک کنن.تاخدایی نکرده اتفاقی برای نی نی نیفته. بهشون بگو منم نیاز به محبت وتوجه دارم.شوهرتم باید بدونه توچه شرایطی هستی.بیشتر بهت توجه کنه

شوهرم هرچی از اول بارداری خوب بود الان انگار لج کرده باهام

اکثر خانما تو نی نی سایت گفتن باردارکه شدم شوهرم بهم توجه نمیکنه.یا باهام قهره.یا لج میکنه.آخه چشونه این مردا. زن باردار خیلی نیاز به توجه داره.مخصوصا شوهرش

ای جان عزیزم ، دوران بارداری منم خیلی سخت بود و من فقط غصه می خوردم و شرایطم خیلی خاص بود ، تو بارداری آدم حساس تر میشه و نیاز به توجه داره ، توام ناز کن و ادای زنای قوی رو در نیار ، اگه حالت تهوع داری به همه بگو این حالتم خیلی اذیتم می‌کنه ، اگه کمر درد داری بگو زیاد نمیتونم وایسم ، منظورم اینه که مشکلاتتو به همه بگو بزار اگه باهات همدلی کنن

فقط به این فک کن ک خیلیا ارزوشونه جای شمابودن و یه نینی توی دلشون بود هرروز شکر خدارو بکن چه نعمتی ازین بالاتر وقتی به این فک کنی ک چندماه دیگه یکی کنارته ک میتونی دستشو بگیری بغلش کنی تمام غمای دلت ازبین میرن

اسی چرا هی ملاحضه اینو اونو میکنی و میگی اگه به مامانم بگم ناراحت میشه و فلان میشه  خب ناراحت بشه😐احساساتتو بگو انقدر تو خودت نریز تا وقتی به اطرافیانت نگی منم مشکل دارم و حالم خوب نیس اونا نمیفهمن میفهمنا اما چون دائم زیر بال و پرشونو گرفتی و یه آخ گفتن دوییدی عادت کردن.

مادرت تا بهت گفت بگو شرمنده من خودمم حالم بده و نمیتونم یکی دوبار که اینکارو کردی ازت میکشن بیرون

مگه خاهرته که فقط حامله شده😐

انقدر نرو عزت و ارزش خودتو حفظ کن کدومشون اومدن یه لیوان اب بدن دستت وای پناه بر خدا از این خونواده ها ادم‌میمونه چی بگه

اکثر خانما تو نی نی سایت گفتن باردارکه شدم شوهرم بهم توجه نمیکنه.یا باهام قهره.یا لج میکنه.آخه چشونه ...

چون نمیتونه زن مثل قبل تمکین کنه علت اصلی همینه

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘