2777
2789
حتی بعد چندماهم فراموش نمیشه🥲؟

بستگی داره علاقه چقدر باشه

خاطراتتون چقدر باشه

مدت زمان ارتباط چقدر باشه

دلیل جدایی چی باشه

ولی درکل آدم از یادش که نمیره یادش میمونه ولی عادی میشه

اوایلش خیلی سخته کم کم بهتر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره علاقه چقدر باشهخاطراتتون چقدر باشهمدت زمان ارتباط چقدر باشهدلیل جدایی چی باشهولی درکل آدم ...

خاطره زیادی ندارین درحد دوبار بیرون رفتن

کلا رابطمون ۲ ماهم نشد دوست معمولی بودیم ولی هردو بهم حس داشتیم

این که هیج اخلاق بدی نداشت تا بهش فکرکنم و دوری برام راحت تر بشه اذیتم میکنه🥲

در این سن ۴۵ سالم تاحالا کسیو دوست نداشتم

دمت گرم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خاطره زیادی ندارین درحد دوبار بیرون رفتنکلا رابطمون ۲ ماهم نشد دوست معمولی بودیم ولی هردو بهم حس داش ...

چی بگم ایشالا که زوود فراموش میشه

قوی باش خودتو مشغول کن به نکات مثبت اون رابطه فکر نکن 

منی که دارم میگم حدود ۳،۴ سال ارتباط داشتیم و نشد و ازدواج کرد...

بنظرم هرچقدر شما تمرکزت رو بزاری سر اینکه چجوری کسی که اون همه دوستش داشتم رو فراموش کنم بیشتر بهش فکر میکنی 😁سعی کن خودتو مشغول کنی اوایل خیلی لابلای همون مشغولیت هات بازم به یادشی ولی الان که شروع سال جدیده فرصت خوبی هم هست یکسری هدف گذاری کنی برای اتقا شخصیت خودت یا حالا اهدافی برای پیشرفت کاری یا تحصیلی 

اینطوری کم کم با گذر زمان دغدغه ت یکمی به سمت رسیدن به اون هدفه متمایل میشه . و بعد هم هی بیشتر و بیشتر غرق اون مسائل میشی و زمان کمتری از روزت به فکر کردن به اون شخص سپری میشه. 

ضمنا باید بگم که فراموش نمیشه فقط ماها یاد میگیریم که چطور مسالمت آمیز با نبودنشون زندگی کنیم .از یه جایی به بعد هم شاید متوجه بشی مناسب تو نبوده و اون دوست داشتنه کمرنگ تر بشه ...

باید بسپری به دست زمان !

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
بیشتر ببینید
بنظرم هرچقدر شما تمرکزت رو بزاری سر اینکه چجوری کسی که اون همه دوستش داشتم رو فراموش کنم بیشتر بهش ف ...

اتفاقا من بخاطر تمرکز روی هدفای تحصیلیم و هدفای دیگم دیگه بهش گفتم دیگه باهم حرف نزنیم🥲

خیلییی ممنون از کمکت🤍