2777
2789
چرا برمیگردن

حس مالکیت میکنن برمیگردن ببینن هنوز مال خودشونه یا نه من دوست مامانم اکسش بعد ۲۰سال تو اینستاگرام پیداش کرده دایرکت داده هنوز بهم فکر میکنی!!!!!حالا یارو زن و بچه ام داره

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اتفاقا من بخاطر تمرکز روی هدفای تحصیلیم و هدفای دیگم دیگه بهش گفتم دیگه باهم حرف نزنیم🥲خیلییی ممنون ...

عزیزم باعث افتخاری ❤️ 

خواهش میکنم🌱

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب اشتباه کردی کنار هدفات باهم پیشرفت کنید اون بیرون دیگه دنبال کی هستی که دوست داشته باشه و توام دو ...

اخه سنم کمه اگه الان وارد رابطه شم قطعا چندوقت دیگه کات میکنم چون آدم ایده آل ازدواج نیست برام، میخوام به جای انرژی گزاشتن برای همچین رابطه ایی رو خودم تمرکز کنم🥲

اخه سنم کمه اگه الان وارد رابطه شم قطعا چندوقت دیگه کات میکنم چون آدم ایده آل ازدواج نیست برام، میخو ...

اگر کمه هیچ پس اگر زیر ۲۰سالی بیخیال

همسرم که به خاستگاریم اومد به کسیکه عاشقش بودم گفتم منو میخوای یا نه تا جواب خاستگارمو بدم گفت خوشبخت باشی منم از اون لحظه از زندگیم حذفش کردم و هیچگونه علاقه ای دیگه برام نموند چون عشقی اگه به من داشت خودش خوشبختم میکرد نه اینکه برام آرزوی خوشبختی کنه گور پدرش والله به خدا الان دوتا گل دختردارم که میپرستمشون عاشقشونم این عشقه نه اون 

نظرشمام محترمه

حس مالکیت میکنن برمیگردن ببینن هنوز مال خودشونه یا نه من دوست مامانم اکسش بعد ۲۰سال تو اینستاگرام پی ...

یعنی احساس یه طرفه از سوی ما به اونا وقتی پسرا دوسمون ندارن چطور میتونه حس مالکیت داشته باشن بهمون اونا ک مارو نمیخان

حس مالکیت میکنن برمیگردن ببینن هنوز مال خودشونه یا نه من دوست مامانم اکسش بعد ۲۰سال تو اینستاگرام پی ...

وگه اکس مامانت بگه اره بهت فکر میکنم یارو میاد زن و بچشو ول کنه بیاد لا این؟

وگه اکس مامانت بگه اره بهت فکر میکنم یارو میاد زن و بچشو ول کنه بیاد لا این؟

چه ربطی داشت

میگم رفیق مامانم تعریف میکرد اکسش بعد ۲۰سال بهش تو دایرکت پیام داده و اینستاگرامشو پیدا کرده این یعنی پیگیری پسرا الان چه ربطی به مامان من داشت!!!!!!!!!