2777
2789
عنوان

دخترای تو خونه چقد عیدی می گیرین

179 بازدید | 21 پست

یه خواهر ۱۵ ساله دارم دایی ها و عمو خاله عمه بین کمترین ۲۰۰ بیشترین ۴۰۰   عیدی جمع کرده 

شده ۳۵۰۰

هی غر میزنه با دوستام چت میکنم همشون بالای ده تومن عیدی جمع کردن

میگم تو هم خالی ببند اونا دروغ میگن والا

قبول نمیکنه میگ روم نمیش بگم سه چهار تومن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

100 میگیرم 

تا الان 2 تومن جمع شد

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از کجا معلوم راس میگه ان ؟اینم بگه بیست میلیون 

ولی چه فامیل لارجی من تهش بشه یک و نیم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

من امسال اولین عیدیمه دارن بهم عیدی میدن

از ده سالگی به این ور اصلا عیدی نمیدادن😂😭

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

😐 روش نمیشه؟یعنی چ چیزایی برا پز دادن پیدا میشه

انگار میخواد هر کی برا خودش یه چی بگیره که ست باشن اون چیز قیمتش ۱۱ تومنه

گفتن با پول عیدی بگیرن

حالا میگ آبروم میره بعد عید بگم کلا ۴ تومن دارم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

حالا حتما باید اعلام کنه چقدر عیدی گرفته؟

میزان عیدی گرفتن اصلا مسئله مهمی نیست که انقدر نگران کم بودنش هست .

کی به کیه اونم بگه ۳۰۰ میلیون گرفته

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

حالا یه چیز میگم برو به خواهرت بگو تا روش بشه 

یه بنده خدایی به بچم 20 تومن عیدی داد 

تازه یکی هم 10 تومن داد

البته دستشون درد نکنه طلبکار که نیستیم 

عیدی که به مبلغ نیست 

به برکتشه 

حقیقتاً دیگه پول بی ارزش شده... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

ما زیر ۵۰۰ نمیدیم

مادر بزرگا و دایی و عمو ۱ تا ۲ دادن به پسرم

پسر منم غر میزنه تو‌ چرا بیشتر از من گرفتی😂

بچه ان دیگه همیشه ناراضین 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

دخترداداشم 20جمع کرده تاظهرچون تک فرزنده توخانواده  مادریش  وازاینطرفم خانواده پدری  طوری میدیم کمترنشه مثلاخالش اگر1داده من 1500میدم چشم هم چشمی متاسفانه   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید