2777
2789

باید توی اجتماع باشین یعنی کجا و چطوری؟

من دانشگاه میرم

سرکار میرم

باشگاه میرم ولی خبری از نیمه گمشدم نیس

کجا باید برم دیگه؟😅

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا بهم حس ناکافی بودن میده که خب من دیگه چیکار باید بکنم کجا برم که آدم مناسبم سر راهم قرار بگیره

اصلا همچین حسی نداشته باش دختر میشناسم تو خیابون تنها نمیرفت ۲۴ ساعت تو خونه خواستگار واسش اومد رفت اسپانیا. از نظر من همش قسمته. 

اصلا همچین حسی نداشته باش دختر میشناسم تو خیابون تنها نمیرفت ۲۴ ساعت تو خونه خواستگار واسش اومد رفت ...

نظر منم همینه 

فقط شانس و قسمت

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

صبر داشته باشی عزیزم سر راهت قرار میگیره برا بعضیا از لحاظ سنی فرق داره ی سریا عین من زود پیدامیکنن ازدواج میکنم یسریا دیرتر ،طوری ک ب خودت میای میبینی روبروت ایستاده

منم تو اجتماع بودم تو فامیل هزارتا کیس خوب داشتیم خودم میلی ب ازدواج نداشتم ینی از هرکس میومد طرفم خوشم نمیومد تا اینکه همسرم ک قبلا پارتنرم بود پیداش شد خداروشکر 

دنبال نیمه گمشده ات نگرد خودش میاد سمتت عزیزم 

من ۲۱ سالمه به نظرم الانا باید پیدا بشه که یه ۴ ،۵ سال هم آشنا بشیم و اینا که دیگه ۲۸ و اینا سر خونه ...

منم ۲۱ ، تو بیوتون دیدم 

بنظرم سنمون کمه 

اگ میخوای اون سنا ازدواج کنی حالا شاید ۲۶ سالگیت اشنا شدی ۲۸ ازدواج کردی ، هفت سال اشنایی ک خیلی زیاده

بنظرم الانا باید ی مقدار صبور باشیم، خودمونو پیشرفت بدیم 

تا خواست خدا و قسمت چی باشه ... موفق و خوشبخت باشین 💙