2777
2789
عنوان

دخترای تو خونه چقد عیدی می گیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست
حالا حتما باید اعلام کنه چقدر عیدی گرفته؟میزان عیدی گرفتن اصلا مسئله مهمی نیست که انقدر نگران کم بود ...

بابایی من نصف برج خلیفه رو بهم عیدی داد

ولی چون نمیخواستم زیاد تابلو بشه

فقط بنز ۲۰۲۵ از عموهام رو قبول کردم

زن عموهای خسیسم نذاشتن سند دو تا ایستگاه فضایی به اسمم بشه

ایلان هم دیشب اومد خونمون با هم جوجه کباب زدیم بعد افطار

بهم گفت خر نشو ایستگاه فضایی ها رو از عموهات بگیر، 

راست میگه گاراژ من دیگه جا برا بنز نداره

پر از فراری و لامبورگینی ۲۰۲۵ و ۲۰۲۴ شده...۲۴ رنگ

Dunno

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا یه چیز میگم برو به خواهرت بگو تا روش بشه یه بنده خدایی به بچم 20 تومن عیدی داد تازه یکی هم 10 ت ...

خدایی؟؟😱

خوبه نکوبیدی تو سرش ده بیست تومنو

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
بابایی من نصف برج خلیفه رو بهم عیدی دادولی چون نمیخواستم زیاد تابلو بشهفقط بنز ۲۰۲۵ از عموهام رو قبو ...

نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اما پدرتون بهتون دروغ گفته و برج خلیفه رو به اسمت نزده چون کل برج رو من از پارتنرم عیدی گرفتم سند به اسم منه و منم به کسی نفروختم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
خدایی؟؟😱خوبه نکوبیدی تو سرش ده بیست تومنو

نه والا دستشون درد نکنه تازه تشکرم کردم😪

اگه ندن هم من خوش حال ترم 

روم نمیشه خجالتم میاد انگار...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
نمیخوام ناراحتت کنم عزیزم اما پدرتون بهتون دروغ گفته و برج خلیفه رو به اسمت نزده چون کل برج رو من از ...

ایلان اون شب سند اصلی رو نشونم داد عزیزم

🫡🤫 پارتنرت دروغ گفته بهت

حتی کریسسس هم بهم پی ام داد یه سند جعلی برا زدن مخ جورجینا درست کردن براش

Dunno

ایلان اون شب سند اصلی رو نشونم داد عزیزم🫡🤫 پارتنرت دروغ گفته بهتحتی کریسسس هم بهم پی ام داد یه سند ...

بابات گفت برای اینکه ناراحت نشی یه سند الکی به جای سند اصلی بهت نشون بدیم🌹

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید