2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب نظر من اگه اومد طرفت قشنگ جیران کن تو هم اه اه کن

نه دیگه حق نداره بیاد ،انگار برا خودش خیلی سفیدو خوش رنگه بیشعور ،صبر کن دارم براش انقد بزنم تو سرش که برا تو هم کوچیکه فلانه کیف کنه

بگو اگر جایی تیره هست خدادادی هست و باید باشه مگر. مال خودت بلوریه؟ خیلی سفید دوست داری پول بده واسه ...

از چشمم افتاد گوه میخوره ،من دیگه ازش بدم اومد برم براش سفید کنم عمرا ،من خودمو اینجوری دوس دارم ،دوست نداره هری بره به جهنم آشغال 

نمیدونم حتما دیده که میگه ،نه نمیرم لیزر من هرجوریم باید همونجوری دوسم داشته باشه این حرفا یعنی چی

قبول دارم، هر جور هستی اونجور باید پسند کنه،  ولی بعضیا نمیفهمن، میخای چیکار کنی، دنیا پر از هزاران انسان که خودشون رو هزار مدل میرسن،  مرد جماعت هم وسوسه میشه، 

اگه لیزر بری خیلی سفید و جذاب تر هست

امتحان کن، برا راحتی خودت میگم 

قبول دارم، هر جور هستی اونجور باید پسند کنه، ولی بعضیا نمیفهمن، میخای چیکار کنی، دنیا پر از هزاران ...

آخه بعد 10سال اینجوری گفت بهم ،خیلی بد بود حرفش ،میتونست یجور دیگه بگه اه اه چیه ،بخدا خیلی سیاه سوخته هم نیست .ولی خوب تیرس ،باید حرمت نگه می‌داشت یجوری دیگه میگفت ،دیگه حس ندارم براش که بخوام سفیدش هم کنم.شما لیزر رفتین؟

بعد 10 سال تا حالا اینجوری نگفته بود،امروز بهم میگه اه اه تیره هست اونجا ،منم شدیدا بهم بر خورد گفتم ...

حرف اون که بد بود

ولی حرف تو افتضاااااح بود

بیش از حد بیشرمانه

چرا پا مادرشو کشیدی وسط یکم شعورم خوبه

همبرگرم،پنیری🫤آی ام تعلیق شده🫡🫡🫡

آخه بعد 10سال اینجوری گفت بهم ،خیلی بد بود حرفش ،میتونست یجور دیگه بگه اه اه چیه ،بخدا خیلی سیاه سوخ ...

اره رفتم و خیلی فرق کرد برام،

تجربه ی خیلی خوبی بود 

برو به خودت هم اعتماد به نفس میده

حرف اون که بد بودولی حرف تو افتضاااااح بودبیش از حد بیشرمانهچرا پا مادرشو کشیدی وسط یکم شعورم خوبه

خوشم اومد حقشه ،احترام احترام میاره ،اون اول حرمت نگه می‌داشت منم قطعا چیزی بهش نمیگفتم،والا شوخرم که ناراحت نشد اینجوری گفتم تو چرا ناراحتی

اره رفتم و خیلی فرق کرد برام،تجربه ی خیلی خوبی بود برو به خودت هم اعتماد به نفس میده

نیم ساعت پیش اومد به پام افتاد که شوخی کردم نمیدونستم انقد بهت بر میخوره و فلانی بهمانی تو همه چیت عالیه  از سرمم زیادی.اینجوری گفت که خرم کنه یعنی؟ من خیلی حساسم این حرفشو تا عمر دارم یادم نمیره،منم بهش گفتم منم از بعضی از جاهای تو خوشم نمیاد ولی دلیل نداره به روت بیارم که حرمتارو بشکنم، 

عزیزم سخت نگیر . زندگیتو با این چیزها خراب نکن . منم شوهرم هزار تا حرف میزنه . بی خیال به فکر جبران ...

آخه عزیزم با یه لحنه بدی گفت اون موقع اعتماد بنفسم اومد ۱۰۰- 🥲🥲 منم تلافی‌شو در آوردم موقع آشتی انقد از اونجاش گفتم،با خاک یکسان کردم ،شوهرم شبکاره،زنگ زده میگه شده کلیه مو میفروشم که اونجامو درست کنم