2777
2789
عنوان

استرس تموم شدن موعد قرار داد خونه

91 بازدید | 12 پست

فردا اجاره بدم باید صحبت کنیم که نمیدونم تمدید میکنه چقدر رو اجاره پیش میزاره خیلی استرس دارم پارسال جابجا شدم خیلی سخت بود نحص بود پارسال برام الان استرس دارم خود صاحب خونه اصلا صحبتی نکرده باهام راجعبش فعلا من فردا اجاره بریزم نگرانم چی میشه 😭میشه دعا کنید خدا کمکمون کنه خیلی سخته مستاجری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ منم الان همین استرس رو دارم صابخونم ۱۰روز قبل زنگ زدم گفت باید برم بنگاه سوال بپرسم 

دیدم خبر نداد دوباره زنگ زدم گفت مسافرتم اول اردیبهشت هم قراردادمه خیلی استرس دارم 🙁

ای کاش یکی دوماه قبل موعد خونه باهاشون صحبت میکردی میپرسیدی آیا امسالو باهاتون تمدید میکنن ومیپرسیدی امکان داره یکم باهاتون راه بیان بخاطر دلایل ومشکلات معیشتیتون خودشون میفهمیدن یا مثلاً بیشتر توضیح می‌دادی تا انقد من میتونم جور کنم و جابجایی وبا وجود دلایلی توضیح می‌دادی برام سخته.منم مستاجرم همیشه همین مشکلو دارم الان یکساله این کارو میکنم که صابخونه زودتر بهم بگه که مشکل رومشکل برام جمع نشه پول وانت پول اثاث کشی پول بنگاه واقعا زجر اوره ای کاش صابخونه ها با مستاجران بیشتر راه بیان اون پولی که میخواهیم بدیم برای جابجایی می‌دادیم برای پول پیش الان خود جابجایی چقدر خر ج می‌ذاره 

ای کاش یکی دوماه قبل موعد خونه باهاشون صحبت میکردی میپرسیدی آیا امسالو باهاتون تمدید میکنن ومیپرسیدی ...

من مشکل اجاره پول پیش خیلی زیاد ندارم اما خب بستگی داده چی بگه امسال ازهمه خاسته هام زدم کلی وام قسطدرست کردم بندازم یکم روپول پیش اگه قبول کنه چون پول پیشمم کمه دعاکن ترو خدا برام امسال خیلی سختی کشیدیم ازفوت پدرشوهرم خرج مخارجش تا پول پیشخونه که پارسال دادم وام قرض بود لا منگنه بودم دعام کن خیلییی انشالله ههمون صاحب خونه بشیم