2777
2789

از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی معدلم ۲۰ بود و دبیرستان نمونه دولتی بودم و همیشه نفر برتر ولی از ترم دوم دوم دبیرستان بخاطر حسادت و دشمنی و اذیت و ازار دو نفر از دبیرستان درس ول کردم و هیچوقت وقت دانشگاه نرفتم و دیپلم

چند ساله از درس دور هستم و همه مطالب درسی رو فراموش کردم و کلاس هم نمیتونم برم و باید خودم با کتابکار بخونم و خرداد ۱۴۰۵ همه درسا رو ترمیم معدل کنم از اردیبهشت تا کنکور ۱۴۰۵ با وضعیتی که دارم چه رتبه ای میتونم بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی نیستم اما رتبم بد نشده😂آره میاری ظرفیتا زیاد شده منم رتبه ی ۴ سال پیشمو اگه امسال میووردم پزش ...

برای من که نظام قدیم هستم خرداد ۱۴۰۵ باید سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی رو ترمیم معدل کنم یا نه؟

اخه اون زمان این دو تا کتاب رو نداشتیم

برای من که نظام قدیم هستم خرداد ۱۴۰۵ باید سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی رو ترمیم معدل کنم یا نه؟اخه ...

من یه جا خوندم جدیدا ترمیم تک درس حذف شده و هرکس میخواد ترمیم کنه باید همه رو ترمیم کنه

باید حتما یک مشاور خبره انتخاب کنین چون چند سال دور بودی خیلی سخته خودت تنها بخونی.

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
برای من که نظام قدیم هستم خرداد ۱۴۰۵ باید سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی رو ترمیم معدل کنم یا نه؟اخه ...

کلا باید ترمیم کنی و سابقه ایجاد کنی

تو بهترین حالت برای کل دوازدهم

سلامت و هویت هم ضریبشون پایینه ولی چون بچه ها نمیخونن، تراز خوبی بهت میده

من یه جا خوندم جدیدا ترمیم تک درس حذف شده و هرکس میخواد ترمیم کنه باید همه رو ترمیم کنهباید حتما یک ...

یعنی چی یعنی همهدرسای نهایی رو؟

سلامت و بهداست و هویت اجتماعی هم باید بدم؟

پزشکی نیستم اما رتبم بد نشده😂آره میاری ظرفیتا زیاد شده منم رتبه ی ۴ سال پیشمو اگه امسال میووردم پزش ...

پزشکی دولتی تا چه رتبه ای میخواد بنظرت با وضعیتی که دارم تو یکسال میشه؟

اخه بعضیا اینجا گفتن پیرا یا تهش پزشکی تعدی میشه