2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9485 بازدید | 374 پست
من با ازدواج سنتی مخالفت ندارم ولی این دوره زمونه برای ازدواج باید چشم تو کامل باز کنی.خداروشکر که خ ...

هیییی

ینی نمیشع خدا همچین کیس مناسب و شسته رفته بزاره تو زندگی ما ک ره صد ساله رو برا شناختش نریم

پسر عمو شوهرم خلاف نکرده نداشت اون یکی پسر عموش با ۱۰۰ تا دختر در ارتباط بود بیا ببین چه زنایی دارن

چندین مورد دیدم... زیاد... هر چی آدم ساده تر بدبخت تر و مجرد میمونه 

💤💤🫴🫳🫷🫸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستشو بخوای داداشای خودمم با دخترای افتاب مهتاب ندیده وپاک ازدواج کردن حتی دوتا از شوهر خواهرام ولی ...

دختر افتاب مهتاب ندیده چ حرف چرت و خنده داریه چقد زن ستیز 

افکار پوسیدتون دیگه خریدار نداره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

من خودم چند سال با نامزدم دوست بودم و حتی توی همون دوران دوستیمون همین شخصی که حرفش عنوان تاپیکمه بهم میگفت این پسر تورو نمیگیره تهش میره با دختری که خانوادش انتخاب میکنن😐

یعنی گذشته ی طرفت برات مهم نیست؟اینکه با چندین زن رابطه داشته؟

نه

شوهرم داشته

انقدم زندگیمون خوبه

رفتار با زنارو بلده بی تجربه نیست ک لازم نیس من همچیو بهش یاد بدم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
من خودم چند سال با نامزدم دوست بودم و حتی توی همون دوران دوستیمون همین شخصی که حرفش عنوان تاپیکمه به ...

خب بستگی داره طرفت چه ذهنیتی داشته باشه .اصولاً این افکار رو آدمای مذهبی دارن. همه اینجوری نیستن .

دختر افتاب مهتاب ندیده چ حرف چرت و خنده داریه چقد زن ستیز افکار پوسیدتون دیگه خریدار نداره

اتفاقا زن ستیز شماهایی هستید که میگید ما گذشته ی همسرمون برامون مهم نیست در حالی که مردها میگن گذشته ی همسرمون برامون مهمه خودتون ودست کم نگیرید اگر واقعا با کسی نبوده آید باید شوهراتونم با کسی نبوده باشن اگرم بر عکس که خب نمیتونید خواسته‌ ی غیر معمولیه ولی بازم پسرا اینجور دخترا رو نمیخوان حتی اگر خودشون بدترین باشن

این واقعیته چرا چرت پاک بودن ودست نخورده بودن یه زن اینکه اجازه نده هر کس وناکسی به بدنش دست بزنه چرته؟ما بهش میگیم معصومیت پاکی 

آره بابا داشتن نامزد من با اینکه دختر بازم نبوده دو سه تا داشته

اونایی هم  میگن نداشتیم اولینی فلانی دروغ گفتن 

من حتی شوهرم ۴ سال دنبالم بود تا دوست شیم یا بعدش که باهم بودیم دعوا میکردیم دو ماه اینا این  میرفت با دختر حرف میزد با کسی هم کنار نمیومد ها  تو رور اول بلاکش میکرد ولی بازم حرف می‌زد 

الان همه شون حرف میزن خودشونو زدن به مظلومی

اتفاقا زن ستیز شماهایی هستید که میگید ما گذشته ی همسرمون برامون مهم نیست در حالی که مردها میگن گذشته ...

شما هرچی میگید برا خودتون میگید

اختیار بدنشو داره و به خودش مربوطه

اقایون اطراف شما و زن نما های می نی سایت همچین حرفی میزنن 

یه مرد ایده ال دنبال ساختن اینده برا زنیه که دوسش داره نه شخم زدن گذشتش

بیشتر ببینید