2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره از خانوادم ناراحت بشه و خونمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 179 پست
حق داری واقعا، ماشاالله چه همسر صبوری داری، قدرشو بدون و سعی کن از طرف خانوادت کمتر اذیت بشه چون بعد ...

سعی میکنم مدیریت کنم ولی بابام انقدر روی لج بازی هاش پافشاری میکنه که طلاقم بگیرم براش مهم نیست 

گفتم بابام دوس نداره من تو عقد تنها برم جایی شوهرم گف من شوهرتم غریبه نیستم داریم میریم عذا نمیریم ب ...

بگو بابام کلا فکرش در دورلن عقد رو رختخواب میچرخه😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فاطمه جون همسرتون حق داره که ناراحت بشه ولی شما هم اگه میتونی مدیریت کن تو این مدت مدام تماس بگیر با ...

این قلدوری و غرور بابام یک عمر پدر منو دراورده فک کن یبار قصد کشتنموداشت نزدیک بود زیر دستش بمیرم بعدش که نجات پیدا کردم بامن هفته ها قهر بود که چرا بعد اون جریان نرفتم دستشو ببوسم و عذرخواهی کنم

نرفتنت زیاد مهم نیست ولی اینکه زنگ نزده و دست پیشم گرفته خیلی زشته. حتی شوهرتم کوتاه بیاد تو باید اح ...

بنظرم نرفتنشم زشته حتی نرفتن خانواده شم زشته

ناسلامتی الان فامیلن و یکی از فامیلای نزدیک دامادشون فوت شده رفتن به اون مراسم یعنی احترام گذاشتن به غم داماد خانواده داماد

بنظرم شوهرت حق داره اصلا خونه تون نیاد تا شما برا رفع دلخوری شامی ناهاری چی دعوتش کنین بعد دلخوری رو کنار بذاره

و شما بااید خانواده تو به اینکار مجبور و از شوهرت بخوای دلخور بمونه

اگه اینکار نکنی تا همیشه ارزش شوهرت همینجوری کم میمونه برا خانوادت و هیچی حسابش نمیکنن

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببخشید اسی ولی خانوادگی خیلی پررو و طلبکار هستین...

واقعا چرا باید واست سوال پیش بیاد ک شوهرت حق داره ناراحت بشه یا نه؟! خب معلومه باید ناراحت بشه،این نشون میده خودت هم دست کمی از پدرت نداری

من بودم دیگه به خودتم محل نمیدادم چه برسه خانوادت..به بابات چه ربطی داره اجازه نداد بری؟ مگه اجازت دست بابلته؟ پس چرا شوهر کردی؟

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
سعی میکنم مدیریت کنم ولی بابام انقدر روی لج بازی هاش پافشاری میکنه که طلاقم بگیرم براش مهم نیست

عزیزم تجربه همچین پدر رو منم دارم، خوشحالم که همیشه هوای همسرم رو داشتم، چون پدرم همیشه دوست داشت برای بزرگ کردن خودش غرور همسر منو له کنه، ولی من این اجازه رو ندادم

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
ببخشید اسی ولی خانوادگی خیلی پررو و طلبکار هستین...واقعا چرا باید واست سوال پیش بیاد ک شوهرت حق داره ...

من خیلی منطقی هستم حق رو بش میدم اونم باباش بم کم محلی کرد دیگ بش زنگ نزدم شوهرم اعتراض نکرد نمیشه بزارم بابای من بی احترامی کنه

خودش شب عقدش رفته خونه پدر زن دیگ ام نرفت خونش تا حدقل ۱۶ سال

🫥🫥🫥🫥عا ببین خودش همه کارا رو کرده فک میکنه همه همونطوری ان این داماد سرخونه بوده از هر فرصتی در عزا و عروسی استفاده میکرده 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید