2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره از خانوادم ناراحت بشه و خونمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 179 پست
عزیزم تجربه همچین پدر رو منم دارم، خوشحالم که همیشه هوای همسرم رو داشتم، چون پدرم همیشه دوست داشت بر ...

منم این اجازه رو نمیدم شوهرم برای حفظ غرور من زمینو اسمون رو یکی میکنه من چرا نکنم

🫥🫥🫥🫥عا ببین خودش همه کارا رو کرده فک میکنه همه همونطوری ان این داماد سرخونه بوده از هر فرصتی در ...

تا گفتم میرم خاکسپاری گف هااا میری بخوابی انقدر خجالت کشیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قلدوری و غرور بابام یک عمر پدر منو دراورده فک کن یبار قصد کشتنموداشت نزدیک بود زیر دستش بمیرم بع ...

ول کن یکسال تحمل کن ببین زیاد دم پرش نشو بعد اون کلا خط بکشش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

تا گفتم میرم خاکسپاری گف هااا میری بخوابی انقدر خجالت کشیدم

😒😒😒😒وای وای چه دهن دریده اس مرده گنده

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
گفتم بابام دوس نداره من تو عقد تنها برم جایی شوهرم گف من شوهرتم غریبه نیستم داریم میریم عذا نمیریم ب ...

ازش عذرخواهی کن بگو عزیزم عشقم یک سال تحمل کن به زبون بگیرش بگو دیگه خانواده من متعصبین دیگه تو ببخش گلم به زبون بگیرش 

بابات با این رفتار اشتباهش باعث بروز مشکل تو زندگیت میشه.باید زنگ میزدن تسلیت میگفتن حتی مامانت باید ب مامان همسرت زنگ میزدن

اگ هم نمیخواستن بری باید تماس میگرفتن عذرخواهی میکردن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

نرفتن شما و خانواده را میشه یجوری توجیه کرد که مثلا رسم ندارن دختر عقد کرده بفرستند بیرون با شوهرش و .... ولایی زنگ نزدن برای تسلیت خیلی زشت بوده‌. بنظرم باید سریع بری سر خونه و زندگیت چون پدرت با کارهاش زندگیت را خراب میکنه . وقتیم رفتی سنگین بری و بیای خونه پدرت تا حرمتها حفظ بشه

بابات با این رفتار اشتباهش باعث بروز مشکل تو زندگیت میشه.باید زنگ میزدن تسلیت میگفتن حتی مامانت باید ...

ایجاد تنش کرده دیروز شوهرم ازم ناراحت بود چندجا بام بدرفتاری کرد ولی خودشو کنترل کرد پیشش گریه کردم و اینا اروم شد فهمید من تو تیم بابام نیستم . 

دیروز از دلش دراوردم گف میدونم دلت میخواست بیای من ازت دلخور نیستم از خانوادت دلخورم

شما طرف همسرت باش.اصلا بی احترامی نکن. پیش بابات هیچی نگو فعلا گیر باباتی 

ایشالا زودتر بری سر زندگیت راحت بشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

نمیدونم عزیزم منکه عمه م فوت کرد از خانواده شوهرم هیچکس نیومد برا تسلیت بزور برا خانوادش پیام فرستادم فقط همونجا چندنفر شون تسلیت گفتن همین شوهرمم فقط 1 روز اومد دیگه نیومد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
قعلا دم پرش نشدم ولی داره شوهرمو بد میکنه

تو یا محبتت به همسرت این  رفتار پدرت رو جبران کن و بگو ببخشید بابام متعصبه سعی کن هر دو تاتون با هم کنار هم کار کنید جهازتون بگیرید  تا زودتر برید سر خونه زندگیتون و از این عذاب بیرون بیاید شاید تمامم رفتار پدرت سر اینکه زودتر برید خونتون و زیادتر نامزدی نباشید