2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره از خانوادم ناراحت بشه و خونمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 179 پست
من دلم به حال خودم میسوزه من یک عمر توی این بی عدالتی هاشون سوختم

حق داری واقعا، ماشاالله چه همسر صبوری داری، قدرشو بدون و سعی کن از طرف خانوادت کمتر اذیت بشه چون بعدها روی زندگی مشترکتون اثر بدی میزاره

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مامانم زنگ زد گف شوهرت احترام نزاشته به بابات زنگ نزده اطلاع نداده خالش فوت شده با توپ پر هنوز از خو ...

ننت چه آتیش زیر خاکستریه انتظار داره عزادار بیاد پدر زنشو بماله ؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ای بابا! اما خدا رو شکر که در عوض چنین پدری، شوهر محترم وفهمیده و با اخلاقی داری خدا گر ببندد زحکمت ...

میزنن شوهرمم خراب میکنن چطوری وقتی انقدر بی احترامی بیینه بازم احترام بزاره

فاطمه جون همسرتون حق داره که ناراحت بشه ولی شما هم اگه میتونی مدیریت کن تو این مدت مدام تماس بگیر باهاش و احوالش رو بپرس ولی از اون طرف اگه پدرت گفت آره بیاد دستبوسی و فلان هیچوقت یه همچین کاری نکن واقعا توقع بابات زیاده چه خبره والله یک داماد تسلیت خدا رحمت کنه خالت  رو از کسی چیزی کم نکرده که هیچ احترام طرف بیشتر کرده هیچوقت این و از  همسرت نخواه که دو روز دیگه شوهرت عصبانی تر بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه جوری لحنش رو تند و تیز و جدی گرفته بود میگفتی شوهرم بدترین بی احترامی ممکن رو کرده

بنظرم دلیل کار پدرتو با شوهرت درمیون بذار آخر اینا رابطه تونو خراب میکنن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

وقتی خانواده شوهرت برگشتن از مراسمات ،شما با مامان و بابات برای عرض تسلیت باید برید خونشون.مامانت باید زنگ میزد به مادرشوهرت فوت خواهرشو تسلیت میگفت.همین طور مامان و بابات باید به شوهرت تسلیت می گفتن.حالا نرفتی زیاد اشکالی نداره

بنظرم دلیل کار پدرتو با شوهرت درمیون بذار آخر اینا رابطه تونو خراب میکنن

گفتم بابام دوس نداره من تو عقد تنها برم جایی شوهرم گف من شوهرتم غریبه نیستم داریم میریم عذا نمیریم برای جشن ما اونجا بریم هم اصلا وقت نمیکمیم همو بیینیم بااون همه مراسم و خاکسپاری چطوری بابات فکرش رفته روی رخت خواب ما