2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهر از عروسی که آمارزندگیش رو بده خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
برام مهم نیست چون شوهرم به شدت خانواده اش رو دوست داره برام مهمه که حداقل تو جمع یطور برخورد کنن شوه ...

همسرتون از شما شناخت داره دیگه

میدونه اخلاق شما چطوره 

پس نباید فکر کنه شما چیکار کردی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسیر خودتو ادامه بده کاری نداشته باش همیشه دوری و دوستی بهتر بوده

اخه عزیزم شوهرم حساسه رو این روابط دوس داره گرم باشیم خواهرش همش میخان آمار دربیارن واسه همین چون آمار نمیدم باهام اوکی نیستن

همسرتون از شما شناخت داره دیگهمیدونه اخلاق شما چطوره پس نباید فکر کنه شما چیکار کردی

همسرم خانوادش اولویتشن و خیلی بهشون وابستس حتی بدونه اونا مقصرن بازم طرف اوناست

همسرم خانوادش اولویتشن و خیلی بهشون وابستس حتی بدونه اونا مقصرن بازم طرف اوناست

براش توضیح بده که من اخلاقم اینه درونگرام و نمیتونم اطلاعات از خودم بدم

به همین دلیله که اون محبوبیت و ندارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
جهنم.شمام زیاد باهاشون قاطی نشو.وقتی تو جمعشون هستی برا خودت سرگرمی درست کن که خیال نکنن میتونن حرصت ...

اخه نمیشه که ضایعس تو جمع شوهرم ناراحت میشه گرم نگیریم

به نظرت چرا با جاریم خوبن

خب احتمالا حس میکنن اون جاری خیلی باهاشون راحته و ارتباط صمیمی دارن

بیشتر ببینید
اخه عزیزم شوهرم حساسه رو این روابط دوس داره گرم باشیم خواهرش همش میخان آمار دربیارن واسه همین چون آم ...

خب نباشن عزیزم اونا وقتی آمار زندگیتونو داشته باشن امکان دخالت کردن و مشکل انداختن تو زندگیتون هم بیشتر میشه کاش همسرتون شما رو درک کنه و طرفداری اشتباه از خانوادش نکنه 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
خب نباشن عزیزم اونا وقتی آمار زندگیتونو داشته باشن امکان دخالت کردن و مشکل انداختن تو زندگیتون هم بی ...

شوهرم درک نمیکنه فقط باید حفظ ظاهر کنم حتی متوجه نمیشه که خواهراش واسه دراوردن حرص من با جاریم خوبن

شوهرم درک نمیکنه فقط باید حفظ ظاهر کنم حتی متوجه نمیشه که خواهراش واسه دراوردن حرص من با جاریم خوبن

💔 بیشتر مرد ها قبول نمیکنن و اگه شما هم بگی فکر میکنن حق با خانوادشونه .. به مرور زمان متوجه میشه حق با شماست فکر کنم اوایل ازدواجتونه درسته ؟ زمان میبره تا هر مردی بخواد به سمت خانمش جذب بشه و اذیت های خانوادش رو قبول کنه

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید