2777
2789
نگفتی استارتر قد و وزنتو میخام یه راه بگم بهت و چن سالته

به من بگو عزیزم

قدم ۱۷۳ 

وزنم ۵۶

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک معدم و با شیر خشک نابود کردم چاقم نشدم

مگه شیر خشک بده؟یه مدل شیر خشک هایی هست بر ای بزرگسالانه ...پیمونه اش هم بزرگتره...از کدوما استفاده کردی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

تهران با اون عظمتش تو دستای توئه.چاق و لاغری مهم نیست

عرق یونجه بخور

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

باشگاه و مکمل گینر

گینر عوارض داره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

مگه شیر خشک بده؟یه مدل شیر خشک هایی هست بر ای بزرگسالانه ...پیمونه اش هم بزرگتره...از کدوما استفاده ...

اسمش و نمیدونم ولی بزرگسالان بود والا نمیدونم از وقتی اونارو خوردم معدم حساس شد🥲

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

البته اینو بگم پودرو مکمل موقعی که مصرف کنید باید همزمان ورزش کنید.اگه فقط بگید موکمل مصرف کنید اینا عوارض داره. یکی از عوارضش هم اینه غلط خون میاره لنگتون سیاه میشه.

من قرص خودم یه دوره واقعاعالی بود .خیلی میترسیدم از قرص استفاده کنم یکی از اشناهام که خیلییی قبولش د ...

ببخشید دوست گلم میشه بی زحمت اسم یا عکس قرص رو بذارین

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
ببخشید دوست گلم میشه بی زحمت اسم یا عکس قرص رو بذارین

اسم قرص اپل .

۶۰ تاییه .برای یک ماه .

روزی دوتا .یدونه یکساعت قبل نهار 

یدونه یساعت قبل شام

ولی بخدا بهترین بود .اندامم هم عالی شد و موندگار .

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره