2777
2789
عنوان

با شوهراتون سر چی دعوا کردین

611 بازدید | 58 پست

من همش فک میکنم وقتی من ازدواج میکنم اصلا قهر نمیکنم 

مثلا سر چی آخه دوتا آدم عاقل و بالغ ۳۰ ساله، مگه میشه 

من تا حالا با دوستای صمیمیم قهر و دعوا نکردیم 

بنظرتون با همسرمم اینجوریه ؟😂🤔

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

اره حتما🤣

سر یه چیزایی دعوا کنیا😂

البته من مجردم

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله اینجوریه

ادمی که گفتگو بلده دعوا نمیکنه 

اخرین دعوای ما اولی فروردین ۹۹ بود سر رفتارهای جاری و برادرشوهر 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اره حتما🤣سر یه چیزایی دعوا کنیا😂البته من مجردم

😂😂😂😂

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

ما کلا یاهم مشکلی نذاریم اگ خودم بودم وحودش هیچ دعوا نمیکردیم

مشکل خواهرای عنشن

بااینکه قهریم کلا بازم ی نیشی دارن

مشکل مامانشه! بااینکه مرده!! بازم ازار اذیت خودشو داره

بازم بگم!؟

منم قبلا اینجو قک میکردم منتها مناهل بشق میفهمی

بالاخره تو زندگی یه اختلاف نظراتی پیش میاد ک اگه مرد بلد نباشه زنش و یا برعکس آدم مجبور ب سکوت میشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

همش سر حرف اینو و اون،من اصلا از آیو اخلاقا ندارم،ولی شوهرم سر حرف اینو و اون زرت و زرت با من بداخلاقی میکنه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  خدایا نینیمو سالم بزار تو بغلم،سلامتیشو فقط از خودت میخوام  
سر پوشش جلو خانوادش

اتفاقا من خیلی ازادم و با همون لباسای راحتی ، جلوی مهمونای خیلی دور ‌ میام 

یعنی ممکنه گیر بده ؟ چشاش درمیارم

بالاخره اختلاف نظر هست 

اما بالغ بودن دو تا ادم از انجا هست که ب جای دعوا باهم باهم حرف بزنن 

ماهم دعوا داریم تو دعوا حرف بد نداریم توهین نداریم قهر طولانی نداریم داد و بیداد نداریم این قانون از اول گذاشتیم 

تقصیر من باشه میگم بوسم کن ببخشمت اونم میگه پررو و تمومه 

تقصیر اونم یاشه جوش من که بخوابه میاد حرف میزنه میگه بیا در موردش حرف بزنیم 

البته من کلا ادم زود جوشی هستم اون‌منطقی 

فعلا امضا ندارم
انشالله اینجوریهادمی که گفتگو بلده دعوا نمیکنه اخرین دعوای ما اولی فروردین ۹۹ بود سر رفتارهای جاری و ...

فک کنم بیشترین بحث زن و شوهر بخاطر دیگرانه ، هرچی ارتباط کمتر خانواده در صلح بیشتر