2777
2789
عنوان

من یه فروشنده ام چه کارایی رومقابل مشتری ها انجام ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 40 پست
درسته دنبال مشتری رفتن کار درستی نیست ولی برای فروش بیشتر مجبوری این کارو بکنی

من که زده میشم ازین کار راحت نمیتونم نگاه کنم مدلها رو

ولی اگه دنبالم نیفته دونه دونه نگاه میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موزیک تند و عود هم روشن نکن 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
وای این که میان دنبال ادم هی میگن مدل خاصی مد نطرتونه بدم میادیه دوربین وصل کن ازونجا مشتری رو به پا ...

خودمم بدم میاد از این کارا

برای همین تا ازم سوال نپرسیدن دنبالشون راه نمیفتم

🙂❤️
درسته دنبال مشتری رفتن کار درستی نیست ولی برای فروش بیشتر مجبوری این کارو بکنی

من که فروشنده دنبالم بیاد میرم بیرون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
بچه میاد تو معازه به زور سعی نکن باهاش ارتباط بگیری بعصی بچه ها اخلاقشون بدتر میشه با این کار مادر ن ...

باهاشون ارتباط نمیگیرم

کلا مادرا صلاح بچه شونو بهتر میدونن از جیب خودشونم بیشتر خبر دارن

🙂❤️

فقط مهربون و خوش حساب باش همین

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

در مورد لباسه نظر نده،همیشه فروشنده ها باعث شدن به چیزی بگیریم و پشیمون بشیم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
وای این که میان دنبال ادم هی میگن مدل خاصی مد نطرتونه بدم میادیه دوربین وصل کن ازونجا مشتری رو به پا ...

من هر مغازه ای دنبالم بیافتن سریع میام بیرون و خرید نمیکنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
خودم از عود سردرد میشمموزیکم گاهی با گوشیم واسه خودم میذارم مشتری اومد قطع میکنم

خیر ببینی دختر

بیشتر ببینید