2777
2789
عنوان

با شوهراتون سر چی دعوا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 58 پست

۱۷ ساله باهم هستیم قهر نکردیم ناراحت شدیم ولی قهر نه چون به نظرم خیلی بی معنی هست دوتا آدم زیر یه سقف تو زندگی مشترک باهم قهر باشن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه خب منممم خیلی ازادم جلو فامیلاشون ولی شوهرممم جلو مادرش و خواهرش با شورت هفتی راه میره بدم میاد م ...

اها ، وا شورت دیگه خیلی زشته چطور روش میشه 

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بحث همیشگی مون ولخرجی بیش از حدش و اینکه هروقت میبینن پس انداز میکنیم چندماه زود می‌بره خرج می‌کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

۱۷ ساله باهم هستیم قهر نکردیم ناراحت شدیم ولی قهر نه چون به نظرم خیلی بی معنی هست دوتا آدم زیر یه سق ...

افرین به شما

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

شوهر من آدم قهر قهرویی هستش 

منم اصلا قهر نمیکنم ، اما اختلاف نظر هست و اونم زود جوش میاره و ....

اوایل ازدواج خیلی واسم سخت بود که اخم میکرد و حرف نمی‌زد و ... اما الان اصلا محلش نمی‌دم ، اونم دیگه زیاد طولش نمی‌ده 

ما سال ۱۴۰۱ ازدواج کردیم ، تاحالا دعواا نشده ولی شده یکم دهن به دهن بشیم

افرین به شما 

موضوعش چی بود ؟

بالاخره اختلاف نظر هست اما بالغ بودن دو تا ادم از انجا هست که ب جای دعوا باهم باهم حرف بزنن ماهم دعو ...

ما هم قانون قهر داریم هرکس زودتر آشتی کنه طرف مقابل باید برایش هدیه بخره😂😂

من همیشه دعوا ب پا میکنم بعدم زود آشتی میکنم ک برام هدیه بخره🤦

اره زشتهه همه دم و دستگاش معلوم میشه گوش نمیده اصلاا خانوادشم چیزیش نمیگن و میخندن همش

یا خدا 

خب ولش کن 

این لابر زمان مجردی ام همینجوری بود بهش عادت دارن

ما هم قانون قهر داریم هرکس زودتر آشتی کنه طرف مقابل باید برایش هدیه بخره😂😂من همیشه دعوا ب پا میکنم ...

چه قانون خوبی😂🤭