2777
2789
عنوان

با شوهراتون سر چی دعوا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 58 پست

تا هنوز بچه دار نشدی بخاطر خانواده ها  بخاطر رفتارهای عادی مثل چرا با صدا غذا میخوری . چرا برام ارزش قائل نیستی و ......

بچه بیاد بخاطر بچه ها چرا نمیگیریش مگه پدرش نیستی  

چرا درست پول نمیدی بهمون و ..... 

این بحث دعواهای عادی هست .

دور از جون خیانت و شلوارش دوتا بشه بحثش جداست .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

انشالله ک همینجور باشه😁👏🏻

ما اولین دعوا(البته در حد بحث) بعد از عید ، این بود ک من اصرار کردم یه جایی بریم دو-سه روزه ولی اون بخاطر روزه بودن قبول نکرد، هر چقدر هم گفتم سفر نه تنها حرام نیست که حتی مکروه هم نیست و فقط یه روز روزتو میخوری و .... قبول نکرد و سر همین موضوع بحثمون شد

آخه لعد تز عید فطر امکان رفتن به اونجارو نداریم و همین چند روز میشد رفت😢

ولی خب آخرش من کوتاه اومدم با اینکه خیلی ناراحت شدم ولی زندگی همینه دیگه، نمیشه که دائم ثابت کرد حق با کیه😉

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم بیشترین بحث زن و شوهر بخاطر دیگرانه ، هرچی ارتباط کمتر خانواده در صلح بیشتر

ارتباطات خوبن 

باعث میشن ادمها رشد کنن

اینکه اوایل ازدواج ادم ادبیات مشترک نداره سختش میکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اتفاقا من خیلی ازادم و با همون لباسای راحتی ، جلوی مهمونای خیلی دور ‌ میام یعنی ممکنه گیر بده ؟ چشاش ...

نه خب منممم خیلی ازادم جلو فامیلاشون ولی شوهرممم جلو مادرش و خواهرش با شورت هفتی راه میره بدم میاد میگم لالقل شلوارک بپوش

شاید شما صبوری خیلی.اما زندگی مشترک با همسر فراتراز ارتباط با دوست و فامیله

آخه میدونی چیه من همیشه حدود حفظ میکنم هرکس اذیت کنه یا بی حرمتی کنه قهر نمیکنم ارتباطمو قطع میکنم برا همین دوستای که دارم مثل خودم ان 

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

بلاخره لب و دندون هم بهم میخوره😄 دعوا نمک زندگیه

اره دوس دارم 😂😂 ولی دوس ندارم اون قهر کنه از ناز کشیدن بدم میاد

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

همش سر حرف اینو و اون،من اصلا از آیو اخلاقا ندارم،ولی شوهرم سر حرف اینو و اون زرت و زرت با من بداخلا ...

خیلی بده 

عزیزم میشه ب منم کمک کنی؟😔

امر کنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
اره دوس دارم 😂😂 ولی دوس ندارم اون قهر کنه از ناز کشیدن بدم میاد

ناز نکشی دیگه ناز نمیکنه😉

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بالاخره اختلاف نظر هست اما بالغ بودن دو تا ادم از انجا هست که ب جای دعوا باهم باهم حرف بزنن ماهم دعو ...

اخی🤭😂

تا هنوز بچه دار نشدی بخاطر خانواده ها بخاطر رفتارهای عادی مثل چرا با صدا غذا میخوری . چرا برام ارزش ...

نه برا اینا راه حل دارم 

انشالله ک همینجور باشه😁👏🏻ما اولین دعوا(البته در حد بحث) بعد از عید ، این بود ک من اصرار کردم یه ج ...

افرین به شما

سر اینکه حق ندارم تنها برم جایی

برو محلش نده ، منم دوستم نامزدش همینجوریه 

هرچقدر فک میکنم نمیفهمم چرا تا الان باهاش مونده