2777
2789
عنوان

ای کاش بابام خسیس بود

371 بازدید | 16 پست

بابای من خسیس نیست ولی اخلاق های بد و عجیب داره و به شدت منت میزاره 

مثلا میبره رستوران میلیونی پول یه وعده میده

بعد مثلا جلو در رستوران یه کش پنج تومنی ببینم بگم من لازم دارم بخرم .. یه جوری جلو همه داد و بیداد میکنه به چه دردت میخوره .. چرا انقدر خرج میکنی .. مفت خوری و اینا 

یا مثلا بهترین جا واسه تفریح میبره و خرج میکنه

ولی خدا نکنه یکم ترافیک باشه یا پشت چراغ قرمز بمونیم

میکشه ما رو که من به خاطر شما اومدم .. فقط جاهای مزخرف انتخاب میکنید .. خاک تو سرتون که فقط تفریح میخواید 

اگه چاره داشت ما رو میداد یکی دیگه بزرگ کنه خرج مون و دستمزد طرف هم میداد

بعصی وقتا میگم کاش هیچی نداشت و هیچ خرجی نمیکرد چون کلا همه چی رو کوفت میکنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رفتارش با مامانت هم اینطوریه؟

گاهی اره گاهی نه

ولی با ما همیشه همینه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید
شاید تشکر نمیکنید و رفتارتون رو مخشه

به خدا یه اب معدنی بخره تا تموم شدنش صد بار تشکر میکنیم

بیشتر ببینید
زندگی کردن با مرد بد اخلاق خیلی سخته

اخه این یه جوریه چون در کنارش برامون خرج میکنه عذاب وجدان میگیرم از دستش عصبانی شم

کاش خرج نمیکرد حداقل این عذاب وجدان لعنتی رو نداشتم

بیشتر ببینید

احتمال زیاد زود جوش میاره..دست خودش نیست.از یه جایی حتما تحت فشاره..اینا بیشتر برمیگرده به رفتار همسرش باهاش..از یه طرف اوکی نیست..یا پدرت کم خونی داره..یا دردی داره عصبی میشه‌‌..مثل معده درد..بیشتر باهاش مدارا کنید.اینجور آدما ته دلشون هیچی نیست کنترل روی زبونشون ندارن فقط..

...
احتمال زیاد زود جوش میاره..دست خودش نیست.از یه جایی حتما تحت فشاره..اینا بیشتر برمیگرده به رفتار همس ...

مشکل جسمی مطمعنم نداره

با مادرم هم مشکل جدی ندارن همون بحثایی که همه زن و شوهر ها دارن یا حداقل به ما نشون نمیدن که فکر نکنم اینجوری باشه

ولی به خدا ما هم گناه داریم مدارا میخوایم

دلم داره اتیش میگیره

ارزومه بدون غر و منت یه تفریح داشته باشم

حاضرم هیچ جا نرم هیچی نخورم هیچ تفریحی نداشته باشم ولی غر نشنوم

بیشتر ببینید

شوهر منم واسه تفریح بدون حساب و کتاب خرج میکنه ولی رو لباس خریدن خیلی گیره😑

برا خودم درستش کردم ولی خودش هنوز درست نشده 

در سال شاید بگم یدونه لباس نو استفاده میکنه بقیه همونجوری اکبند موندن تو کمد 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه این یه جوریه چون در کنارش برامون خرج میکنه عذاب وجدان میگیرم از دستش عصبانی شمکاش خرج نمیکرد حدا ...

به مادرت بگو تا بهش بگه بره مشاور ، اینجوری نمیشه که زندگی کرد اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش واسه شماها خرج نکنه پس واسه کی خرج کنه

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛

به مادرت بگو تا بهش بگه بره مشاور ، اینجوری نمیشه که زندگی کرد اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش واسه شم ...

اصلا مشاور رو قبول ندارن

من سر کنکور تا مرز فروپاشی روانی رفتم

التماسشون کردم بزارن برم پیش یه مشاور گفتن نه

کلا مشکل روحی و مشاور رفتن فقط اینی میدونن که طرف نه چیزی بخوره نه حرف بزنه فقط گریه کنه اونموقع باید بره مشاور

بیشتر ببینید
خب نرو باهاش جایی

اجازه نمیده که

باید تنها بمونم خونه نمیزارن

تازه شاکی هم میشن که لیاقت نداری تفریح کنی

بیشتر ببینید