2777
2789
عنوان

نامزد م چهارده سال بزرگتر از خودم❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 97 پست
منم 14 سال بزرگتر بود جدا شدم

فقط بخاطر سن الان چندسالت؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست داشتن طرف خیلی مهمه اصلا اصل ازدواج همینه که دوستش داشته باشی اونم دوست داشته باشهبعدش مسائل ما ...

میدونی اطرافیانم ب من چی گفتن 

گفتن تو عقد ی ایه هس ادم خود ب خود عاشق میش...🥲🥲

گفتن عشقای الان هوس فقط 

گفتن عشق ب وجود میاد بعدها تو زندگی ...

ب من گفتن سنت برای ازدواج رفت بالا 

گفتن سن ی عدد 

گفتن زن زایمان کن زودتر پیر میش 

منم کور و کر بودم 

ولی الان ک میرم باهاش بیرون معلوم از من بزرگتر

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

فقط بخاطر سن الان چندسالت؟؟

ایشون دوسم داشت و تقریبا باهمه خواسته هام کنار اومد خیلی هم پولدار بود ولی کنارش راحت نبودم برام غریبه بود حالم ازش بهم میخورد وقتی میگفت دوسم داره منم به اجبار میگفتم دوست دارم از خودم بدم میومد کنارش هیچ وقت نتونستم اون حس خوبه رو بگیرم اخرشم با بدبختی تونستم از دستش خلاص بشم بعد جدایی مون با اینکه مجدد ازدواج کرد بهم پیام میداد خیلی دوسم داشت برام گریه میکرد وقتی میخاستم جداشیم ولی من بازم دلم نرم نشد 

ایشون دوسم داشت و تقریبا باهمه خواسته هام کنار اومد خیلی هم پولدار بود ولی کنارش راحت نبودم برام غری ...

ب من میگن دل یکی اینطوری میشکنی 

ولی دل خودم چی؟؟!!!

من چی پس!!

من واقعا عقلم کار نمیکرد 

بزرگتری م نبود ک قشنگ منو راهنمایی کن 

نصف خانوادم ک گفتن پول داره خوب پسر کاری خوب 

منم فک میکردم زندگی فقط خرج کردن مهم پول 

ولی خو براش ذوقی ندارم 

من چکار کنم 

منم گناه دارم

میدونی اطرافیانم ب من چی گفتن گفتن تو عقد ی ایه هس ادم خود ب خود عاشق میش...🥲🥲گفتن عشقای الان هوس ...

سنی نداشتی 

اتفاقا اطراف من برعکس میگن بهم دوست داشتن مهمه یه عنر زندگی میخوای طرف تحمل کنی به عنوان شریک زندگیت چیزی هم بعد ازدواج عادی نمیشه تازه اگه به دلت نباشه طرف هی در حال مقایسه کردن با شوهرهای اطرافیان هستی 

در هر صورت هر چی خیره پیش بیاد انشالله براتون

سنی نداشتی اتفاقا اطراف من برعکس میگن بهم دوست داشتن مهمه یه عنر زندگی میخوای طرف تحمل کنی به عنوان ...

اره سنی نداشتم ولی ی عمه اسگل داشتم ک هروقت میومد خونمون میگفت سنت برای ازدواج خوبه یا بعضی موقع ها حتی ب شوخی میگف ترشیده شدی عمم.....

ب من میگن دل یکی اینطوری میشکنی ولی دل خودم چی؟؟!!!من چی پس!!من واقعا عقلم کار نمیکرد بزرگتری م نبود ...

همه چیزایی که الان میگیو من درک میکنم و لحظه به لحظه شو من تجربه کردم وقتی داری حرف میزنی انگار داری گذشته منو تعریف میکنی عزیزم(:

همه چیزایی که الان میگیو من درک میکنم و لحظه به لحظه شو من تجربه کردم وقتی داری حرف میزنی انگار داری ...

ممنونم 

بهت پیام دادم اومد؟؟

فک کنم سایت هنگ کرد دوباره