2777
2789
خواب که خیلی میخوابم. ورزشم نمیرم. تغذیه هم ایام عید شیرینی زیاد میخورم ولی بقیه روزا سال نه. پر خور ...

وروش سبک منظم برو. 

شبا تا ۱۱ دیگه بخواب. 

شیرینی و قند و چربی و اینا هم کمه کم کن. 

استرس هم کم کن.

جدای از بچه برا سلامتی و پوست و مو هم‌که خوبه اینا. خودمم قصد دارم همین کارا انجام بدم سال جدید ان شاالله. 

منم دارو میخورم ولی تا الان نشدم

دوز اثر تنبلی رو باروری مختلفه بهترین راهی ک میتونم بهت پیشنهاد بدم اصلاح سبک زندگیه خیلیا بودن با همین بچه دار شدن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم شدید ولی باردار شدم بعد ۱ سال تلاش البته دارو نخوردم اقدام داشتم تا ۱ سال اگه تو ۱ سال نگرفت دیگه میشه نازایی و دکتر لازمه البته دارو میده دیگه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

۹ماه طول کشید

۳ ماه بدون قرص چون عجله ای نداشتم

۳ ماه فقط متفورمین و دوفامد

بعد یک ماه در میان کلومیفن و لتروزول که ماه سوم با لتروزول باردار شدم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

دختر عمم تنبلی تخمدان شدید که اصلا سالی یکی دوبار پریود میشده ناخواسته باردار شده 

و همچنین دوستم

همه چی دست خداست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
خوشبحالت. از من نمیشه

تنبلی دلیل بر بچه دار نشدن نیست 

باید کنترلش کنی 

من فعالیتم خیلی زیاد بود 

قند مصنوعی حذف کرده بودم 

روتین زندگیم خیلی خیلی سالم کرده بودم 

استرسم نداشتم چون برام مهم نبود بشه یا نه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس از همش بدتره 

حرص خوردن همه چیزو بدتر میکنه 

تو نکات رو رعایت کن در کنارش چیزایی که باعث استرست میشه رو حذف کن یوگا پیلاتس انجام بده یا ورزشی که بهت انرژی میده 

تنبلی دارم...کیست تخمدان هر دو طرف دارم پریودام جوریه مثلا درکل شاید ۲روز در ماه پریود باشم ولی چار ...

منم همینجوریم 

لکه بینی قبل پریود بخاطر کمبود پروژسترونه